Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nocleg w okolicach Bihac

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kuba_1991
Globtroter
Nocleg w okolicach Bihac

Nieprzeczytany postnapisał(a) kuba_1991 » 15.03.2009 22:01

Witam. Jako że przed dojazdem do Zivogosce mam zamiar zobaczyć wodospady Plitvickie szukam jakiegoś dobrego noclegu na 1,2 dni. Zainteresowałem się miejscowością Bihać w BiH lecz oprócz kilku hoteli nie mogę nic więcej znaleźć dlatego proszę was o pomoc chodziło by mi bardziej o pensjonaty, pokoje prywatne itp. Z góry dziękuje za pomoc
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 10.12.2009 09:58

Witam. Mam pytanko - czy byłeś w końcu w Bihacu i czy warto tam zajrzeć będąc w Plitwicach. Dzięki.

Michał
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 10.12.2009 10:05

kmichal napisał(a):...w Bihacu i czy warto tam zajrzeć będąc w Plitwicach.

Nie, nie byłem :P
A Kuba jakoś się od tamtej pory nie wypowiadał.

forum/viewtopic.php?p=172686#172686
Ostatnio MWN ładnie to pokazał
forum/viewtopic.php?p=299548#299548
Pozdrawiam
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 10.12.2009 10:44

kmichal napisał(a):Witam. Mam pytanko - czy byłeś w końcu w Bihacu i czy warto tam zajrzeć będąc w Plitwicach. Dzięki.

Myślę ze warto , samo miasteczko nie jest szczególnie urokliwe ale zawsze to jakaś odmiana (troszke orientu) , taniej , można zrobic niezłe zakupy ( przed wjazdem do centrum od strony Plitwic, po prawej stronie jest duzy supermarket słoveńskiej sieci TUŚ ) , tak naprawde tereny wokół Bihaca są malownicze ale w stronę na północ ( Cazin ) lub południe .

Ja osobiscie nocowałem tam bo zaliczyłem rafting na rzece UNA - bardzo polecam ( dużo bardziej wymagajacy niż ten w Omisu ) ale na to trzeba poświęcic cały dzień - dla zachęty fotka spod wodospadów Strbacki Buk - z wyższego stopnia skiperzy skakali z niższych juz sami spływaliśmy
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

kuba_1991
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kuba_1991 » 10.12.2009 19:56

Z powodu braku informacji na temat noclegów nie dotarłem do Bihac. Nocleg miałem w Ostarski Stanovi. Także niejestem zorientowany na temat tamtych terenów.
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 11.12.2009 09:04

W bihacu i okolicy jest wiele noclegów , nie ma problemów w szczycie sezonu - ja pojechałem w ciemno i nocowałem w samym Bihacu - nazwy pensjonatu nie pamietam , nocleg kosztował 40Eu z poranną kawą ( i poczestunkiem śliwowicą ) za 3osoby w apartamencie sześcioosobowym .

Częśc pensjonatów można znależc tutaj -

Wpisujesz nazwę miasta Bihac i CI pokazuje noclegi w okolicy .

bardzo podabała mi się lokalizacja motelu Kostelski Buk ale to za Bihacem ( ok 10km) w stronę Cazina , tam jedliśmy obiad ale miejsc nie mieli ( to była sobota) . Motel położony nad małymi wodospadami

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nocleg w okolicach Bihac
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone