FUX napisał(a):...Masz za wolny samochód...
Mój pali 10-12l
Twój problem i Twoje zmartwienie
Ja na szybkość swojego nie narzekam i w 100 % mnie satysfakcjonuje, zważywszy, że etap "ile fabryka" dała mam już na szczęście za sobą
FUX napisał(a):...Masz za wolny samochód...
Mój pali 10-12l
Piotrek_B napisał(a):FUX napisał(a):...Masz za wolny samochód...
Mój pali 10-12l
Twój problem i Twoje zmartwienie
Ja na szybkość swojego nie narzekam i w 100 % mnie satysfakcjonuje, zważywszy, że etap "ile fabryka" dała mam już na szczęście za sobą
FUX napisał(a):Piotrek_B napisał(a):FUX napisał(a):....Pytania?
FUX nie każdemu pali 10/100
Ja robię dla siebie kalkulacje na poziomie 4,5-5,0 ON/100 więc Twoje wyliczenia są średnio wiarygodnie.
Dla mnie np
Masz za wolny samochód...
Mój pali 10-12l
sandraimarcin napisał(a):oj 7-8 to chyba masz jakiegoś diesla nie z grupy VAG, ale spalanie zostawmy w razie czego mamy jeszcze 2.5 V6 w benzynie ale to tanie nie będzie
tomag napisał(a):Fux nie wiem co masz za samochód ale moje auto diesla przy wcale nieoszczędnej jeździe na autostradzie chorwackiej ok 150 km/h i zapakowanym bagażnikiem po sam dach spalanie miałem 4,7L
agnes1 napisał(a):W zeszłym tygodniu wróciłam i muszę się przyznać że jestem naprawdę oszczędną osobą żeby nie nnazwać tego inaczejobeszliśmy jakieś 20 domów .Za 30 euro to były nory ciemne a meble pamiętały czasy 60-te.Zapłaciłam 60euro ale była klima i nad samym morzem a chłod z klimy był błogosławieństwem gdy na dworze było 36-38.Proponuje abyście wzieli rezerwe i to co najmniej 1000 zł .
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne