Hunter napisał(a):. Nie mogę nigdzie trafić planu miasta z okolicą.
sam szukałem i udało mi sie znalezc coś takiego......
Hunter napisał(a):Też natknąłem się na ten plan miasta. Niewiele on mi daje bo nadal niewiem gdzie jest tzw. Hulierat
Hunter napisał(a):Dziękuję bardzo! Nawet nie wiesz jak mi pomogłeś. Ale nie mogę z tych fotek wywnioskowć czy Hulierat jest pomiedzy Primosten a polem kampingowym czy dalej od miasta niż ten kamp? Ciesze sie bardzo, że jestem coraz bliżej prawdy. Ale jeszcze jedno. jak tam wyglądają plaże i czy plaża przy polu kampingowym jest ogólno dostępna?
Hunter napisał(a):Kilka kwater z tej strony jest pod adresem Hulierat.
http://www.infoadriatic.com/primosten/p ... n_05.shtml
Domyślam się, że to ulica lub jakaś dzielnica (2km od centrum). Jeśli ktoś tam był to proszę o wszelkie informacje.
Torcida1 napisał(a):jeżeli chcecie pięknych doznań to zapraszam do Necujam!!! Spokój, cisza, czysta woda, plaża i przepiękne widoki. Jest także basen z aperitive barem. A poza tym dla nas Polaków ta malutka miejscowość powinna być szczególnie ważna, gdyż to właśnie tam wypoczywał niegdyś K. K. Baczyński. Pisał tam wiersze i zachwycał się pięknem tego miejsca. Równie pięknym miejscem jest Maslinica!!! Urocze miasteczko... Jednak należytam uważać na jeżowce, są wszędzie!!!
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...