Witam.
Mam pytanie - czy był może ktoś w Brist, jest to mała miejscowość na północ od Gradac. Ciekawi mnie jakie są tam plaże i ogólnie miejscowość ??? Pozdrawiam.
P.S. A może ktoś ma namiary na kwaterki w Brist.
porto napisał(a):Plumek napisał(a):A co mówi wyszukiwarka forumowa na hasło BRIST?
Nic - oprócz podobnego posta z zapytaniem o Brist. Ale chyba na forum chodzi o opinię osób, który wypoczywały w tej miejscowości, a nie o suche fakty z google...
pawlop napisał(a):atolek skoro byłeś w apartamentach Mimoza to mógłbyś coś więcej napisać, bo mam tam zarezerwowaną kwaterę. Jakby coś to można na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Będę wdzięczny za informacje.
pawlop napisał(a):Jakie są plaże po obu stron ach budynku zwłaszcze te w kierunku Gradaca, bo nie ma ich zdjęć. Jakieś informacje na temat okolicy i czy słychać główną trasę która jest powyżej ale dokładnie nie widzę jaka jest odległość. Jak z miejscami parkingowymi. Ja jadę w drugiej połowie lipca i czy w lipcu plaże były zatłoczone. Mam jeszcze pytanie jak wygląda sprawa smażalni rym w Briście bo słyszałem, że są niezłe i w przystępnych cenach. Czy w Briście jest jakiś sieciowy sklep typu Konzum. Czy byłaby możliwość przesłania zdjęć budynku robionych nie przez gospodarza i ewentualnie plaż w okolicy. Czy znaleźliście jakieś ciekawe małe plażyczki niedaleko a jeżeli tak to gdzie, Na razie tyle mi się przypomniało ale jakby coś, to pozwolę jeszcze sobie napisać jakieś pytanie.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne