SoftRM napisał(a):SUPER wiadomość
No Na starej drodze też ruch się zmniejszy
Plumek napisał(a):
Roboty widać ze świętego Jurka Drugi taki tunel ma być do Drvenika...
Lubuszanin napisał(a):Właśnie w HRT1 mówił Pan, że dziś otwarto drugą tubę tunelu sv. Rok .Chyba dobrze zrozumiałem?
Sławomir Wocial napisał(a):Lubuszanin napisał(a):W Sestanovac.
Ja bym sobie nie odmówił przyjemności jazdy drogą Kozica - Makarska No i lepiej chyba autocesta niż Jadranką...
Pozdrav.
renatalato napisał(a):Jeżeli dobrze rozumiem, to jak będziemy jechali na Peljesac to najlepiej do końca czyli Ravce ?
Plumek napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):Lubuszanin napisał(a):W Sestanovac.
Ja bym sobie nie odmówił przyjemności jazdy drogą Kozica - Makarska No i lepiej chyba autocesta niż Jadranką...
Pozdrav.
Chyba wylatuje się na drogę Vrgorac - Makarska jednak? Jeśli tak - to bez sensu w przypadku jechania na południe dalej niż Podgora... Dużo się nadrabia drogi. Chyba z 50 km (do takiego chociazby Igrane licząc). Lepiej zjechać w Sestanovcu. No - chyba, ze uruchomią w lecie aż do Ploce - to inna bajka
Jak ktoś jedzie do Tucepi, Podgory, Makarskiej - może atakować odcinek autostradą aż do Ravcy. Zjazd "na skróty" z tej drogi prosto do Podgory będzie po trasie z Polski mało ciekawy dla kierowcy
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Dziś w głównym wydaniu wiadomości HRT mówiono, że oba tunele: i sv.Rok i M. Kapela (ich drucie nitki) zostaną otwarte w kwietniu br.
Pozdrawiam
SoftRM napisał(a):Czy jest gdzieś w necie jak wygląda na mapie te dodatkowe 40 kilometrów ?
bo na googlach jeszcze nie
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi