JacYamaha napisał(a):...
Leszku-czekam na c.d.
Jutro, jutro wyruszamy....
JacYamaha napisał(a):...
Leszku-czekam na c.d.
Leszek Skupin napisał(a):Widzę, że wstrząsające doniesienia o działaniu Coca Coli poruszyły tym forum I tak mamy już oto kilka zastosowań
1. Powstrzymuje wymioty.
2. Odrdzewia.
3. Rozpuszcza mleczaki.
Hehehe, a czy ktoś wspomniał, że zimna z lodem gasi pragnienie
Pozdrav
ziomek napisał(a):czytam twoją relację fajne foty ale mam pytanie o camp Dole nie o coca-colę
czy tam są sanitariaty ok i czy dojazd z przyczepą jest dobry
to już ewentualne pytanie na następne wakacje
pozdrawiam
caal napisał(a):Czytam Się nie odzywam, ale czytam wiernie i mam nadzieję, że przestaniesz się tak ociągać
Brrrjak to dobrze, że ja nie lubię coca coli nie przyswajam nic takiego
mojekp napisał(a):Czy bedzie coś jeszcze ? to ciekawe Proszę o jeszcze.
Popiel napisał(a):Poczekałem chwilkę na więcej i teraz przeczytałem od deski do deski. Czeka mnie to jeszcze raz, bo obowiązkowo trzeba będzie pokazać relację pewnej pannie... ale cała Polska czyta dzieciom
Rewelacyjna ta zieleń i wśród niej również zdjęcia. Pomimo, że już oswojony z tym widokiem na żywo, to i tak spowodowały że koparka opadła....
Popiel napisał(a):Poczekałem chwilkę na więcej i teraz przeczytałem od deski do deski. Czeka mnie to jeszcze raz, bo obowiązkowo trzeba będzie pokazać relację pewnej pannie... ale cała Polska czyta dzieciom
Rewelacyjna ta zieleń i wśród niej również zdjęcia. Pomimo, że już oswojony z tym widokiem na żywo, to i tak spowodowały że koparka opadła....