junkers111 napisał(a):Nie jest tak źle, jestem właśnie w tym hotelu od 01.05 do 08.05.2009 i generalnie oprócz tego że w ofercie był kryty basen a na miejscu okazało się że nie skończyli remontu i nie poinformowali o tym biur podróży, ale dali nam pisemnie potwierdzenie tego faktu żeby złożyć na to reklamację w Polsce.
Prze pierwsze 3 dni byliśmy w hotelu tylko sami (2 rodziny 2+2 i 2+1) a kuchnia gotowała jak dla 100 osób, bardzo smaczne jedzenie, napoje też dobre, piwo OZUJSKO, lokalne alkohole też dobre (PROSEK, PELINKOVAC, KRUSKOVAC, LOZOVACA) czego chcieć więcej, tym bardziej za ta cenę, 2112 pln za 2 dorosłych i 2 dzieci 6 i 11 lat w pokoju rodzinnym, absolutnie doskonały stosunek ceny jakości i ilości.
aga krk napisał(a):
hej hej ..a z jakiego biura podróży jechaliście??..my wyjezdzamy 10 września i otrzymalismy ofertę do Adrii za 2600 z all inclusive..cos mi się wydaje drogo.z dojazdem własnym..proszę o pomoc..dzieki
junkers111 napisał(a):aga krk napisał(a):
hej hej ..a z jakiego biura podróży jechaliście??..my wyjezdzamy 10 września i otrzymalismy ofertę do Adrii za 2600 z all inclusive..cos mi się wydaje drogo.z dojazdem własnym..proszę o pomoc..dzieki
My byliśmy z Neckermann, wydaje mi się że ta cena jest normalna, nasza cena też była z dojazdem własnym.
aga krk napisał(a):dziękuję bardzo za odpowiedż.. ..my też otrzymaliśmy oferte od neckermana.. 2 osoby dorosłe..obawiam się drogi ..jesli można wiedzieć to ile godzin jechaliści z kępna i jaką trasą ???a na korculę płynęliście z którego miasta??pozdrawiam cieplutko
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje