Kowal38 napisał(a):na riwierze makarskiej byłem już trzy razy!(Omisz,Stanici,Promajna)byłem też na Peljesacu w Zuljanie,tym razem wybrałem Mlini z uwagi na bliskość Czarnogóry. W Mlini bardzo mi sie podoba,riwiera makarska mi sie już znudziła ale z pewnością jeszcze tam w przyszłości wpadnę( każdy ma inny gust , ja sie staram za każdym razem zwiedzić coś nowego(ale np Koleżanka Ines nawija na okrągło o Tucepi które też jest bardzo ładne ale ja bym do Tucepi 5 razy z rzędu nie pojechał!) jutro może wkleje parę fotek!
narka!
heheh
dla sprostowania nie nawijam jeśli już to mogę pisać:
Nigdzie nie pisałam, że byłam w Tucepi 5razy (NIGDY nie jeżdżę pod rząd w to samo miejsce!), chyba coś Ci się pomyliło...
Dla twojej wiadomości , gdyż chyba nie czytałeś dokładnie moich postów:
Odwiedziłam w ciągu 5-ciu lat już prawie cała Cro, od Istrii,po zat.Kvarner(wyspa Krk , Rab), okolice Zadaru(Pakostane), okolice Trogiru (Primosten, Rogoznica), Riwierę Makarską , plw.Peljesac, okolice Dubrovnika, Zupa Dubrovacka , Cavtat, Czarnogórę.
Po pobycie w tylu miejscach uważam, że najpiękniej (według mnie)jest na Riwierze Makarskiej(tam Tucepi,Brela,Gradac) i na plw.Peljesac(np.Orebic,Trpanj)
Te miejsca polecam, bo uważam , że są warte odwiedzenia!
Po to jest to forum,żeby każdy wyrażał swoje zdanie o różnych miejscach.
ps. Nie dziwne , że znudziła Ci się skoro 3razy pod rząd tam jeździłeś,
ja nigdy nie popełniam tego błędu
Życzę miłego wypoczynku i dalszego poznawania Chorwacji, bo jeszcze zostało Ci dużo do zobaczenia