JEST MI NIEZMIERNIE PRZYKRO ALE NIE ODNALAZŁEM W INTERNECIE TEKSTU I PIOSENKI "Ajmo tugo, ajmo tamburasi" -Gazde.
JEŻELI I KTOŚ ODNAJDZIE NIECH NAPISZE NA TYM FORUM ,TO Z DUŻĄ CHĘCIĄ PRZETŁUMACZĘ.
Szkółka bardzo chętnie Bogusławie, ale interesują mnie jakieś wydawnictwa (słowniki, podręczniki, itp.) - niestety w księgarniach są wyłącznie rozmówki - wiesz coś i możesz poradzić w tym względzie?Bogusław Marinković napisał(a):Jezeli ktoś by chciał się nauczyć kilka, może kilkaset słówek lub zwrotów chorwackich-chętnie pomogę.
Proszę tylko napisać po polsku słówko lub zwrot a ja w miarę możliwości i czasu postaram się jak najwcześniej przetłumaczyć.
CZEKAM!!!
krassus napisał(a):Szkółka bardzo chętnie Bogusławie, ale interesują mnie jakieś wydawnictwa (słowniki, podręczniki, itp.) - niestety w księgarniach są wyłącznie rozmówki - wiesz coś i możesz poradzić w tym względzie?Bogusław Marinković napisał(a):Jezeli ktoś by chciał się nauczyć kilka, może kilkaset słówek lub zwrotów chorwackich-chętnie pomogę.
Proszę tylko napisać po polsku słówko lub zwrot a ja w miarę możliwości i czasu postaram się jak najwcześniej przetłumaczyć.
CZEKAM!!!