Dzięki PAPo za miły prezencik pod choinkę
Pozdrawiam jeszcze świątecznie.
Korneliusz napisał(a):Mimo wszystko należy tam pojechać i zobaczyć to (pewnie) piękne miasto!!
plavac napisał(a): Ale może nie należał się Cro ten punkt karny ? Wszak "władza" jest po to, by władzę okazywać - a że niesympatycznie, to cóż, może po to, by trochę goryczy pozwoliło wyostrzyć wrażliwość na słodycz ?
krakuscity napisał(a):PAP byłeś w Dubrowniku tak jak my, chodziłeś podobnymi ścieżkami, widziałeś te same rzeczy, tyle, że 15 dni później niż my - a i turystów znacznie mniej widać na ulicach.
caal napisał(a): No cóż, dokładnie w tym samym miejscu, na podwójnej ciągłej zawracałam ale szczęśliwie nie było policji więc mi się udało
Korneliusz napisał(a):Mimo wszystko należy tam pojechać i zobaczyć to (pewnie) piękne miasto!!
Ja mam taki zamiar i będę się starał to uczynić przy najbliższej podróży do Cro!!
Janusz Bajcer napisał(a): ... A no właśnie - i to jest "największa wada" Dubrovnika, że każdy chce to miasto zobaczyć i dlatego dużo tam turystów.
Przecież nie da się reglamentować odwiedzin tego miasta.
zawodowiec napisał(a):Bezskutecznie szukam drogowskazu na Trebinje czy jakąkolwiek inną miejscowość w BiH. Dwa tygodnie temu stamtąd przyjechaliśmy z Ag, ale wtedy było ciemno i już zupełnie nie pamiętam tego skrzyżowania. Wspaniała panorama Dubrownika widziana z najwyższego punktu Jadranki, oprócz niewątpliwych walorów estetycznych, ma jeszcze coś do przekazania. Że chyba pojechałem za daleko.
Wracam na najbliższe większe rozdroże przy nieczynnej stacji benzynowej, drogowskaz na Gornji Brgat.
zawodowiec napisał(a):zawodowiec napisał(a):Bezskutecznie szukam drogowskazu na Trebinje czy jakąkolwiek inną miejscowość w BiH. ... Wracam na najbliższe większe rozdroże przy nieczynnej stacji benzynowej, drogowskaz na Gornji Brgat.
Wracam oczywiście na ciągłej. Nikt za mną nie macha...
PAP napisał(a):Dzień 16
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe