Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

riviera makarska - do jakiej miejscowości?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Frugoslaw
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Frugoslaw » 08.08.2007 10:56

Zapraszam doogladania fotek z Chorwacji miedzy innymi z Breli gdzie bylismy dwa lata temu (maj 2005)
Frugoslaw
http://www.frugo.freehost.pl/
szreder
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) szreder » 08.08.2007 11:01

"kaśka 733" masz może jakieś zdjęcia potwierdzające Twoje propozycje ?
Jeśli nie jest to wielki problem to proszę o przysłanie na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
dzięki
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.08.2007 11:04

krzysiekbjj
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiekbjj » 01.11.2007 00:41

ewutka napisał(a):
adriada napisał(a):Witam,

Chcialam spytac gdzie nocowaliscie?

Jakiś problem ze zdjęciami więc wysyłam jeszcze raz.
Mieszkaliśmy tu:

Obrazek[/quote

Witam ewutka, czy móglbym dostać namiary na tę kwaterę, oraz informację o cenie i ilosci miejsc, chcialbym jechac w przyszłym roku na 2 rodziny w 7 osób wlaśnie do miejscowosci Zivogośce
Z góry dzieki, pozdrawiam
adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
zielas
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) zielas » 24.12.2007 08:27

Cześć,
ja byłem w sierpniu kilka dni w Zivogosce Blato. Miejsce fajne na kilka dni, w 100% zgadzam się z opisem Ewutki. Zivogosce jest bardzo dobrym miejscem jako baza wypadowa do zwiedzania Dalmacji. Na pewno trzeciego dnia znudzi się leżenie bykiem na plaży (bardzo urokliwej z resztą, szczególnie kawałek drogi na północ za Zivogosce) i będzie trzeba wyjechać na parę godzin dla urozmaicenia.
Ogólnie jednak polecam!
Pozdrawiam świątecznie... :)
Suzana
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Suzana » 25.12.2007 20:00

Wiekszosc miasteczek Makarskiej Riwiery w skrocie:
Brela-calkiem sympatyczne, dlugie, dzikie plaze
Baska Voda - duzo ludzi, tlok na plazach, drogie kwatery choc dostepne w kazdym terminie bo jest ich duzo, plaze super, ladna promenada
Makarska - jest gdzie pospacerowac, plaze male i zatloczone, sporo miejsc na imprezy, miasto ma "to cos":), kwatery bez problemu, ale to miasto najwieksze w okolicy!!
Tucepi-tak sobie
Podgora - plaze waskie i zatloczone, urokliwa promenada, choc blisko plazy, masa ludzi bo jest tam kilka duzych hoteli
Drasnice-mala wioska, cisza i spokoj, jeden sklep, 2-3 restauracje, sporo plaz
Igrane-nie polecam
Zivogosce Blato-urokliwa promenada, zreszta juz wszesniej opisywane
Drvenik Gornja Vala - malenkie miasteczko, bardzo fajne na wypoczynek z dziecmi
Gradac - duze miasto (jak na Makarska Riwiere), dluga plaza wiec mozna znalezc miejsce, ale mozna sie naszukac...fajna promenada, knajpeczki

Zalezy co Cie interesuje... Mozna dopasowac miejsce do oczekiwan:)
Blums
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blums » 12.01.2008 13:50

Witam czy ma ktos z namiar na apartament z postu ewutki ? Moze jakis fajny w Breli (tak okolo 60 E) bo znaleźć z garażem to chyba nierealne
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 12.01.2008 14:25

Blums napisał(a):Witam czy ma ktos z namiar na apartament z postu ewutki ? Moze jakis fajny w Breli (tak okolo 60 E) bo znaleźć z garażem to chyba nierealne

Pewnie Ewutka ma namiar na apartament ze swojego postu ;) Zdarzają się apartamenty z garażem, choć w sumie - po co Ci tam garaż? Najważniejsze jest miejsce parkingowe :)
Blums
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blums » 12.01.2008 14:34

Graz spoko bo sie nie nagrzeje auto tak bardzo jak chcesz sobie zrobic wycieczkę :) a ewutka to chyba dawno nie byla na forum :( Wybieram sie z dzieckiem i nie chce jechać w ciemno, miałem jechać do Promajne ale padło na Riwiere Makarska a najlepiej na Brele

ps.

Po jakim czasie średnio odpowiadają Chorwaci na emaila z zapytaniem o rezerwacje?
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 12.01.2008 14:46

Blums napisał(a):Graz spoko bo sie nie nagrzeje auto tak bardzo jak chcesz sobie zrobic wycieczkę :) a ewutka to chyba dawno nie byla na forum :( Wybieram sie z dzieckiem i nie chce jechać w ciemno, miałem jechać do Promajne ale padło na Riwiere Makarska a najlepiej na Brele

ps.

Po jakim czasie średnio odpowiadają Chorwaci na emaila z zapytaniem o rezerwacje?

Hm... Jak autko będzie stać w cieniu, to też się nie nagrzeje tak bardzo. Poza tym... Jesli to dla Ciebie priorytet w szukaniu kwatery - moze Ci być trudno taką znaleźć... Aczkolwiek są takie :)

P.S.1 - Promajna - to jak najbardziej Riwiera Makarska
P.S.2 - Chorwacji? Różnie odpowiadają na maile - jedni po 2 godzinach, inni po 2 tygodniach, jeszcze inni - po 2 miesiącach
Blums
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blums » 12.01.2008 14:53

Plumek napisał(a):
Blums napisał(a):Graz spoko bo sie nie nagrzeje auto tak bardzo jak chcesz sobie zrobic wycieczkę :) a ewutka to chyba dawno nie byla na forum :( Wybieram sie z dzieckiem i nie chce jechać w ciemno, miałem jechać do Promajne ale padło na Riwiere Makarska a najlepiej na Brele

ps.

Hm... Jak autko będzie stać w cieniu, to też się nie nagrzeje tak bardzo. Poza tym... Jesli to dla Ciebie priorytet w szukaniu kwatery - moze Ci być trudno taką znaleźć... Aczkolwiek są takie :)

P.S.1 - Promajna - to jak najbardziej Riwiera Makarska
P.S.2 - Chorwacji? Różnie odpowiadają na maile - jedni po 2 godzinach, inni po 2 tygodniach, jeszcze inni - po 2 miesiącach

No tak Promajna to Riwiera ale wtopa :) Chodziło mi o Malińska , Pytalem w innym temacie o wyjazd z dzieckiem i stad pomyłka. 2 miesiące na odpowiedz heheh no nieźle :)

garaż to żaden priorytet tylko że jak by był to lepiej jak na słoneczku. Pozdr.
edi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) edi » 14.01.2008 22:34

ewutka napisał(a):
adriada napisał(a):Witam,

Chcialam spytac gdzie nocowaliscie?

Jakiś problem ze zdjęciami więc wysyłam jeszcze raz.
Mieszkaliśmy tu:

Obrazek

Witam Ewutka!
Mam prośbę o fotki i namiar na kwaterę w Breli oraz w Promajne. Zachęciły mnie twoje opisy i chciałbym wybrać się tam z rodzinką w tym roku.
Mój e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl - dziękuję
Ostatnio edytowano 18.01.2008 20:04 przez edi, łącznie edytowano 1 raz
WójTom
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WójTom » 15.01.2008 10:32

Witam!

Ponieważ w tym roku po raz pierwszy zamierzamy odwiedzić z dzieciakami Chorwację, serdecznie proszę o przesłanie na meila, namiarów na kwatery, o których pisze Ewutka :D (ewentualnie inne, godne polecenia)

e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Tomasz
djcygan
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) djcygan » 17.01.2008 00:12

mam pytanko czy zna ktoś miejscowość RUSKAMO w dalmacji jade w tym roku własnie tam(wogule to jade pierwszy raz do chorwacji)
możę ktoś ma fotki z tego regionu ? :?:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.01.2008 00:46

djcygan napisał(a):mam pytanko czy zna ktoś miejscowość RUSKAMO w dalmacji jade w tym roku własnie tam(wogule to jade pierwszy raz do chorwacji)
możę ktoś ma fotki z tego regionu ? :?:

Chyba chodzi o Ruskamen na Riwierze Omiš

Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

riviera makarska - do jakiej miejscowości? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone