fiolek,
A na górę tych ruinek dotarliście
Pozdrawiam,
PAP
Lidia K napisał(a):
Czy to jest zawsze skuteczny sposób na wejście do meczetu? Może wcześniej został przez Was wypróbowany?
Lidia K napisał(a):Fiolek:Janusz pyta siedzących mężczyzn czy może wejść do meczetu.
Czy to jest zawsze skuteczny sposób na wejście do meczetu? Może wcześniej został przez Was wypróbowany?
Lidia K napisał(a):Lidia K napisał(a):Fiolek:Janusz pyta siedzących mężczyzn czy może wejść do meczetu.
Każdą religie należy uszanować, to jest oczywiste.
Chodziło mi o zapytanie się mężczyzn czy można wejść do meczetu heretykowi.
fiolek napisał(a):niestety nie
ja ma troche problemy z wchodzeniem pod górę ( astma)
Widziałam Twoje zdjęcia z wiezy, rzeczywiście przepiekny widok
My bylismu w troche zachmurzony dzień, więc takich widoków by nie było.
pozdrawiam
fiolek napisał(a):Jesteśmy trochę zmęczeni, ale szczęśliwi. Pobyt w Mostarze, to niezapomniane chwile. Mam cichą nadzieję, że uda nam się kiedyś pojechać tam wieczorem. To dopiero muszą być widoki. Żadne zdjęcia tego nie oddadzą.
fiolek napisał(a):Mam cichą nadzieję, że uda nam się kiedyś pojechać tam wieczorem. To dopiero muszą być widoki. Żadne zdjęcia tego nie oddadzą.
fiolek napisał(a):Na straganie przed Ploće ( ostatni po lewej stronie ) tuz przed mostem kupujemy rakiję , w ramach promocji dostaję dżem figowy Chcę kupić więcej dżemu, ale nie ma. Szkoda, bo jak się okazało już w Polsce dżem figowy pychota
witki napisał(a):shtriga napisał(a):Witki - od sierpnia mi się już 11 słoiczków figowego z Albanii (własnoręcznie zrobionego ) skończyło Teraz dobijam jakiś taki prosto z Włoch - powiem tak: INNY
sama robiłaś?????? no, no, no
Powrót do Nasze relacje z podróży