stick napisał(a):Kilka dni temu wróciłem z Baśki Vody. Oczywiście od razu zacząłem rozglądać się za netem. Przy promenadzie w centrum jest kafejka Bili, w której można korzystać z laptopa właściciela za 30 Kuna/30 minut. Ale jak masz swój komputer to nie płacisz tylko się piodpinasz do prądu przy stoliku. Net jest radiowy, więc ja używałem przy stoliku na dworze. Ale tak całkiem darmo nie jest, bo wypada coś zamówić, a ta kafejka akurat w tym miejscu jest najdroższa, no ale w końcu jest Pojawiają się już apartamenty z netem w cenie, ale to jeszcze mało (jak zapytałem gospodarza domu, w którym mieszkaliśmy o internet, to powiedział, że może jego syn będzie wiedział gdzie to można kupić).
parrot napisał(a):Jeśli chodzi o net w Cro - uprawiam pasożytnictwo. Doskonale nadaje się do tego telefon komórkowy z WiFi - genialne narzędzie do wyszukiwania niezabezpieczonych sieci. W Szybeniku zajęło mi to 10 minut spaceru przez centrum Potem siadasz z laptopem na kolanach i wysyłasz/odbierasz co trzeba
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne