Co prawda widziałam jakieś z galerii zamieszczonych przez forumowiczów, ale mimo to fajnie by było gdybyś oprócz relacji, którą piszesz (tworzysz) zamieścił parę swoich zdjęć

Pozdrawiam asia

bluesman napisał(a):Buber mamy takie samo piękne autko![]()
Buber napisał(a):Asia - zamierzam w relacji oczywiście zapodać fotki, chyba że chcecie zobaczyć wcześniej to zrobię zrzut do jakiejś galery i będzie
Buber napisał(a):No to jest, trochę bez ładu i składu - ale ogólne pojęcie można sobie wyrobić: http://picasaweb.google.pl/kaltadura/OrebicIKorcula.
Buber napisał(a)::wink: Oczywiście żartowałem. Mam nadzieję że pobyt będzie udany.
Co do dojazdu - rozumiem że będziesz jechał od "lądu" - wjeżdżasz w Orebic - jedziesz główną ulicą (Jelacicia) długo, długo prosto. Na końcu głowna droga skręca w lewo do portu (na Luka, Trajekt), a dalej prosto droga prowadzi na Viganj i Kuciste. Jedziesz prosto i niedaleko od tego skrzyżowania, chyba zaraz za mostkiem, a na pewno tuż przed widocznymi kortami po lewej stronie, W LEWO jest wąska dróżka prowadząca do hotelu.
W razie wątpliwości tu masz plan:
W razie kłopotów z odczytaniem Bellevue na mapie to pierwszy duży "czerwony" obiekt położony przy morzu, "w lewo" od portu (widać przy nim 'pomarańczowe" korty tenisowe)
Powrót do Nasze relacje z podróży