Ok, wieczorkiem napisze bo nie pamiętam a jestem w pracy.TERRY napisał(a):Do Dubrovnika jechałem dwa razy przez Czechy. Pierwszy wyjazd 2 kierowców drugi 3 trasę "braliśmy" na raz z postojem na parkingu przy autostradzie. W tym roku startuje prawdopodobnie 16.06 podaj nr gg to może będę mógł Ci w czymś pomóc
619093TERRY napisał(a):Do Dubrovnika jechałem dwa razy przez Czechy. Pierwszy wyjazd 2 kierowców drugi 3 trasę "braliśmy" na raz z postojem na parkingu przy autostradzie. W tym roku startuje prawdopodobnie 16.06 podaj nr gg to może będę mógł Ci w czymś pomóc
Kuba81 napisał(a):witam!!
Ja jadę 1 raz do CHoprwacji niestety dopiero we Wrześniu ale już się nie moge doczekać
My wybraliśmy trasę Poznań - Wrocław - Kłodzko - Boboszów - Olomouc - Brno i dalej autostradami przez Wiedeń do samej Makarskiej 60 km za Splitem. Startujemy We wrześniu i najprawdopodobniej polcimy "ciągiem" 2 auta 4 kierowców 8 osób . W drodze do albo z CHorwacji zamierzamy zwiedzić Plitvicke Jeziora. wg obliczeń wyszło mi około 1300km. Jedynie czego można sie obawiać to korków na wjazdach na autostradę no i przed tunelami.
Przetestuj sobie powyższą trasę. Koszt z winietami, zupą opłatami na autostradach oraz pojeżdżeniam troszkę na miejscu około 400 zl na osobę wiec chyba tragedi nie ma
pozdrawiam i szerokiej drogi.
darko035 napisał(a):Proszę pomóżcie za dwa tygodnie wyjazd a ja w lesie!!!1
Czy możesz napisać ile jest tych tuneli płatnych bo ja słyszałem że jeden ale prawdopodobnie się myle.majeczka napisał(a):darko035 napisał(a):Proszę pomóżcie za dwa tygodnie wyjazd a ja w lesie!!!1
Polecam, w tym roku prawdopodobnie ja powtórzymy.
forum/viewtopic.php?t=14946&highlight=
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi