Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

cicha, mała miejscowość

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dab*wrz
Podróżnik
cicha, mała miejscowość

Nieprzeczytany postnapisał(a) dab*wrz » 07.05.2007 15:02

Witam wszystkich forumowiczów
W ubiegływ roku byłem na wakacjach w Bilo - małej wiosce z dala od turystów. W tym roku niestety nieco sie spóźniłem i nie ma tam już wolnych miejsc. Czy ktoś mógłby mi polecić podobną i cichą miejscowość bez portu??? Z góry dziękuję i proszę o pisanie na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Mile widziane też namiary na apartament dla 5 osób z prywatną plażą
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.05.2007 16:52

dab*wrz napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów
W ubiegływ roku byłem na wakacjach w Bilo - małej wiosce z dala od turystów. W tym roku niestety nieco sie spóźniłem i nie ma tam już wolnych miejsc. Czy ktoś mógłby mi polecić podobną i cichą miejscowość bez portu??? Z góry dziękuję i proszę o pisanie na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Mile widziane też namiary na apartament dla 5 osób z prywatną plażą

Przeglądnij tą ofertę:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
jest to na Peljesacu (na zadupiu) miałem w tamtym roku tam jechac ale niewypaliło i musiałem gdzieś "bliżej" byc. Dobra cena - lokal na 4-6 osób no i na własną plaże wyjście prosto z kuchni :lol:
Cosmo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cosmo » 08.05.2007 14:09

Pohttp://www.adria-island.org/hr/mjesto ... vranjicart w Trogirze ale tutaj już jest spokojnie.
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 08.05.2007 14:35

Cicha i mała miejscowość? Pierwsze, co mi przychodzi do głowy to Małe Ciche k/ Zakopanego ;) Poza tym polecam Ci Drage k/Pakostane (między Zadarem, a Szibenikiem). Spędziłem tam fajne wakacje i z chęcią wróciłbym tam jescze raz :)

Obrazek

Obrazek
jasiek2005
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasiek2005 » 08.05.2007 15:01

Polecam Poljice k/Mariny blisko do Trogiru ,Mariny no i Splitu
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 08.05.2007 17:58

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Mała miejscowość rybacka, kilka sklepów, knajpek ze 3, kawiarnia, cisza, piekno natury i spokój. Ceny kwater niższe niż gdzie indziej. Dojazd od strony Mariny, piekne widoki. Polecam dla tych którzy lubią ciszę.
Gregory
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gregory » 09.05.2007 09:42

Godne polecenia jest Ravni na Istrii. Jedna knajpka, jeden sklep, cisza, spokój,plaża ok.
Pozdrowienia
el_guapo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) el_guapo » 09.05.2007 10:15

moondek napisał(a):Poza tym polecam Ci Drage k/Pakostane (między Zadarem, a Szibenikiem). Spędziłem tam fajne wakacje i z chęcią wróciłbym tam jescze raz :)

Jakieś namiarki na el_guapo[na]wp.pl mógłbym poprosić?
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 09.05.2007 11:17

el_guapo napisał(a):
moondek napisał(a):Poza tym polecam Ci Drage k/Pakostane (między Zadarem, a Szibenikiem). Spędziłem tam fajne wakacje i z chęcią wróciłbym tam jescze raz :)

Jakieś namiarki na el_guapo[na]wp.pl mógłbym poprosić?

Byłem tam z biura podróży B.T. Sylwetka z Warszawy.
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 09.05.2007 13:57

Góry,winnica,plaża i święty spokój - to Murvica na Braću.
W takim otoczeniu można wypocząć.

POZDRAV! :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 17.05.2007 23:06

Ja bardzo polecam Drasnice na Riwierze Makarskiej. Mała, urocza miejscowość, 1 km od Podgory. 2 restauracji, sklep Konzum, piekarnia ze świerzym chlebkiem, pare fajnych knajpek, brak portu. W sam raz na wakacje z dziecmi. Hotel w którym byłam posiada sobe i aprtamenty, restauracje i prywatną plaże.
Wymażone wakacje!
Juz nie mogę się doczekać!
krajanka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) krajanka » 24.05.2007 09:46

OCZYWIŚCIE DO m82m!!!
do Cromaniaka
"...W takim otoczeniu można wypocząć..."

i czegoś takieo własnie szukam dla mnie i moich dzieciaczków :D
gorąca prośba - mogę dostać bliższe namiary/wskazówki/informacje na te apartamenty?
z góry dziękuję
pozdrawiam
AdamK
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 24.05.2007 10:39

ynka napisał(a):Ja bardzo polecam Drasnice na Riwierze Makarskiej. Mała, urocza miejscowość, 1 km od Podgory. 2 restauracji, sklep Konzum, piekarnia ze świerzym chlebkiem, pare fajnych knajpek, brak portu. W sam raz na wakacje z dziecmi. Hotel w którym byłam posiada sobe i aprtamenty, restauracje i prywatną plaże.
Wymażone wakacje!
Juz nie mogę się doczekać!

spokojne to one sa we wrzesniu :wink:
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 24.05.2007 18:37

Ja byłam w ubiegłym roku w pierwszej połowie lipca, nie narzekam. We wrześniu byli znajomi, napewno był większy spokój. W lipcu w naszym hotelu było bardzo dużo polaków, za niektórych musiałam się wstydzić.
W tym roku chyba drugi tydzień spędze w Podgorze. Muszę teraz obczaić tam kwatery i czy jest tam jeszcze jakaś plaża oprócz tej miejskiej.
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 22.01.2012 18:45

darek1 napisał(a):http://www.adriatic-pearls.com/trogir/vinisce_pol.htm

Mała miejscowość rybacka, kilka sklepów, knajpek ze 3, kawiarnia, cisza, piekno natury i spokój. Ceny kwater niższe niż gdzie indziej. Dojazd od strony Mariny, piekne widoki. Polecam dla tych którzy lubią ciszę.

Widzę Daruś,że kiedyś umiałeś konstruktywnie zabierać głos na forum :lol:
Pozdraviam :wink:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

cicha, mała miejscowość
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone