Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ruskamen

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
cacek
Autostopowicz
Ruskamen

Nieprzeczytany postnapisał(a) cacek » 05.06.2006 10:29

witam,
jestem tu po raz pierwszy, wiec witam wszystkich.
mam nadzieje, ze Wy jako bywalcy poradzicie mi cos.planujemy wyjazd z rodzinką do Ruskamen apartamenty majda. wszystko chcemy zalatwic w polsce wiec ceny beda wyzsze, ale to nie jest dla nas najwazniejsze chcialabym sie raczej dowiedziec czegos o miejscowoasci i o apartamentach.
pozdrawiam 8)
croatka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) croatka » 07.06.2006 12:40

witaj, w ubieglym roku bylismy z rodzina w ruskamenie w ap. Majda . wrocilismy zachwyceni! apartamenty przepiekne , aneks kuchenny w pełni wyposazony, wlascicielka przynosila nam lod pokruszony zeby napoje lepiej smakowaly:)). jednym slowem, milutko czysciutko i pachnaco:))) no i ten widok z tarasu- bajka!! piekne trukusowe morze i na wprost wyspa Brac, kąpac sie chodzilismy dosłownie na wprost apartamentow, na kamienista plaze , pelna ustronnych miejsc, ale ja w zasadzie caly dzien siedziałam w wodzie, plywalam lub opalałam sie na pontonie lub materacu,moi panowie nurkowali.
teraz troche o ruskamenie- to mala miescina jeden sklep i jedna piekarnia, dwie knajpy ta na wprost supermarketu serwowała doskonale jedzonko_ owoce morza palce lizac!. przez ruskamen przebiega oczywiscie magistrala- nie ukrywam ze początkowo ciezko bylo nam zasnac ale potem sie juz przyzywczailismy:). troche nieprzyjemnie wracalo sie wieczorem z knajpy bo trzeba bylo isc poboczem tej magistrali- no ale jakies minusy musza byc!:)))
Ruskamen to doskonała baza wypadowa do zwiedzania :Omiszu, Splitu, Trogiru,Makarską, Dubrownika i wielu innych malowniczych chorwackich miejsc. gdyby nie to ze nie lubimy spedzac wakacji co roku w tym samym miejscu to z pewnoscia znow pojechalibysmy do tych apartamentow. W tym roku jedziemy nieco na połnoc -na wyspę murter bo planujemy zwiedzic połnocna chorwacje: kornati, wodospady krka, primosten, zadar itd.
pozdrawiam i zycze wspanialych wakacji:)))))))))
cacek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cacek » 26.06.2006 11:12

Dzieki za odpowiedz. Przepraszam ze tak pozno,ale nie bylo nas przez jakis czas w domciu-troche juz sie wczasowalismy :D. Troche sie zalamalam ta magistrala. W sumie jeszcze nic nie jest przesądzone, może moglabys mi polecic jakies fajne miejsce skoro ty juz tyle zwiedzilas :D.
pozdrawiam
Gosia

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne