who napisał(a):Plumku - jakim to aparatem?
Canon S1 IS.
Oczywiście z UV i polaryzacyjnym
Fajny, ale ma też trochę minusów
Plumek napisał(a):wojan napisał(a):Też chciałem tutaj zamieścić kilka zdjęć z fajnej plaży w Dalmacji,ale po obejrzeniu zdjęć Plumka trochę mi wstyd.Jak będziecie chętni i dociekliwi to je znajdziecie - są w archiwum forum.A ta fajna plaża to okolice Zupy Dubrovackiej(Mlini,Srebreno - kilka kilometrów za Dubrovnikiem).Łagodne zejście,w morzu piasek,na lądzie drobny żwirek.Idealna dla dzieci.
Pozdrawiam.
Wojan - Ty nie kombinuj, tylko wsadzaj te foty Już mi i tak woda sodowa do głowy uderzyła
rich72 napisał(a):Będę w Zivogosce w tym roku wprawdzie w części Porat ale mam nadzieję będzie fajnie już się nie mogę doczekać do 11 sierpnia ale za to jak dojadę 2 tygodnie tam spędzę a potem jeszcze na tydzień na Hvar
rich72 napisał(a):Zapewne i do Blato dotrzemy ale jak widzę to i w części Porat plaża zajefajna. Jedziemy w 6 osób dorosłych i 3 dzieciaków 2 razy 3,5 i jeden 2 lata także spacerki bedą nieodzowną częścią programu. Może znajdziemy jakąś wypożyczalnię rowerów to usprawni eksplorację terenu
aga j. napisał(a):Plumek, zdjęcia plaż ściągnięte są przez Ciebie ze stronki www.makarska-riwiera.pl.......
aga j. napisał(a):Plumek, zdjęcia plaż ściągnięte są przez Ciebie ze stronki www.makarska-riwiera.pl/plaze_galeria.htm
Pozdrawiam
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...