boybondek napisał(a):Witam, wybieram się na początku czerwca do Chorwacji na wyspę Korcula do miejscowości Vela Luka. Trasę mam już zaplanowaną dzięki uczestnikom forum, jedynie nigdzie nie mogę znaleźć informacji w jakich godzinach i z jaką częstotliwością pływają promy ze Splitu i Ploce na wyspę Korcula. Proszę o pomoc.
Puzzle1 napisał(a):boybondek napisał(a):Witam, wybieram się na początku czerwca do Chorwacji na wyspę Korcula do miejscowości Vela Luka. Trasę mam już zaplanowaną dzięki uczestnikom forum, jedynie nigdzie nie mogę znaleźć informacji w jakich godzinach i z jaką częstotliwością pływają promy ze Splitu i Ploce na wyspę Korcula. Proszę o pomoc.
Witam
Pod podanym niżej adresem masz cały rozkład jazdy. Jak będziesz miał problemy, to napisz którego dnia chcesz wypłynąć, a ściągne Ci cały rozkład
http://www.jadrolinija.hr/
Pozdrawiam
Puzzle1
www222 napisał(a):ale dlaczego akurat do Vela Luki ? Korcula jest przepiękna, ale luka to jej najsłabszy punkt. Natomiast Chorwacja w czerwcu to pomysł znakomity, też jadę. pozdrawiam
Puzzle1 napisał(a):Witam,
dziękuję za pomoc ale na podaną stronę nie mogę się zalogować.
Planuję swój przyjazd na wyspę 11.06.
pozdrawiam
boybondek napisał(a):www222 napisał(a):ale dlaczego akurat do Vela Luki ? Korcula jest przepiękna, ale luka to jej najsłabszy punkt. Natomiast Chorwacja w czerwcu to pomysł znakomity, też jadę. pozdrawiam
Witam,
dlatego do Vela Luki bo mam w tym terminie mam wykupione wczasy.
Może w tym terminie się spotkamy na trasie lub na wyspie.
pozdrawiam
kwatera1 napisał(a):Witam
My jedziemy z naszym 4latkiem 23.06 na Korculę .Mam pytanko kiedy ukazuje sie nowy rozkład dla promów?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi