banko napisał(a):JoeF napisał(a):a to ja napisał(a):Może aktualne "dno" też uda się przeczekać ?
A może już nie warto...
Pozdrawiam
Jóżek
da sie, da, tylko zawsze trzeba olac opinie Prota cytujacego Platona ktory opiera sie na autorytecie DJ Bobo. I tyle.
Jak trzeba to linki do watkow podam.
JoeF napisał(a):banko napisał(a):da sie, da, tylko zawsze trzeba olac opinie...
Ten Pan "jedyny w trójcy" się trochę wypalił, więc musi się odrodzić z nowym wcieleniem.
Ja miałem coś zupełnie innego na myśli... ale może tylko ja to widzę... i tylko mnie przeszkadza taka "atmosfera".
JoeF napisał(a):platon napisał(a):banko jako autorytet jednego nika ? śmieszność nad śmiesznościami .Nawet nie umie pod swoim prawdziwym nikiem powiedzieć co myśli ,buchachacha.Inni zresztą też.Jak napisał kiedyś saturn3 - ,,mamy barwy ochronne''.
Witaj MODERATORZE...
P.S.
O... ktoś tutaj został przyłapany na dziwnym poście
ale mam na to świadków...
KAMA napisał(a):"a to ja"witaj!tak cie tu mało.....wszyscy gdzies "zmikneli!.....mysle ze wszystko u ciebie dobrze?...gorace pozdrowionka dla wszystkich"atojkow!trzymaj sie cieplutko...
wiolak3 napisał(a):A to my - na emblemacie . shtriga po albańsku to to, co na obrazku
mama_Kapiszonka napisał(a):Inaczej sobie z tym nie poradze niż przez wirtualny album...
forum/album_page.php?pic_id=1192
Pzdr
Powrót do FotoCroClub - dyskusja