Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Živogošće - Blato

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pawel_46
Croentuzjasta
Živogošće - Blato

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawel_46 » 01.04.2006 14:24

Być może pojadę tam w tym roku. Poogladałem fotki ( bardzo zachęcające ) itp informacje ale może ktoś tam był i da jakieś namiary na apartament 4 osobowy. W cenie ok 10-15 E/osoby w lipcu Zależy mi na spokoju, odpada apartamentowiec blokowisko najlepiej jakoaś willa na uboczu. Plaża niedaleko najlepiej pół-dzika .
romanb
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) romanb » 01.04.2006 15:05

Wysłałem Ci maila w sprawie namiarów na apartamenty.
Pzdr.
pawel_46
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawel_46 » 07.04.2006 18:23

Dzięki za odpowiedzi :).
Może ktoś jeszcze coś podpowie. W sumie na 75% tam pojadę, jak zwykle w ciemno. Jeszcze tylko niecałe 3 m-ce :)
ja1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ja1 » 07.04.2006 18:46

pawel_46 napisał(a):Być może pojadę tam w tym roku. Poogladałem fotki ( bardzo zachęcające ) itp informacje ale może ktoś tam był i da jakieś namiary na apartament 4 osobowy. W cenie ok 10-15 E/osoby w lipcu Zależy mi na spokoju, odpada apartamentowiec blokowisko najlepiej jakoaś willa na uboczu. Plaża niedaleko najlepiej pół-dzika .

Witam!
W ubiegłym roku byłem Živogošće Porat, to część tej miejscowości.
Jak masz jakieś pytania, to wal śmiało.
Pozdrawiam !
Janusz
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 08.04.2006 00:01

A co Cię konkretnie interesuje? Jest to mała miejscowość, cicha i spokojna. Są fajne żwirowe plaże, niewielki deptaczek, kapitalne tereny na dalsze spacery, można pojeździć rowerem, troszkę dzikich plaz tez znajdziesz.

Trochę informacji znajdziesz TUTAJ
pt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pt » 08.04.2006 08:11

pawel_46 napisał(a):Być może pojadę tam w tym roku. Poogladałem fotki ( bardzo zachęcające ) itp informacje ale może ktoś tam był i da jakieś namiary na apartament 4 osobowy. W cenie ok 10-15 E/osoby w lipcu Zależy mi na spokoju, odpada apartamentowiec blokowisko najlepiej jakoaś willa na uboczu. Plaża niedaleko najlepiej pół-dzika .

Cześć
Byłem w zeszłym roku w Zivogosce Mala Duba i apartamenty dostaniesz w tej cenie z klimą,2 sypialnie z kuchnią.Moze być problem z villa na uboczu ,tam jest raczej zwarta zabudowa,plaże pół dzikie to kwestia kilkuminutowego spaceru. Z najbardziej oddalonego od morza budynku idziesz do plaży około 1 min.Doradzam wyjazd w ciemno,przekonasz sie na własne oczy,a poza tym w poblizu masz dużo innych miejscowosci i w razie czego tam mozesz szukać.
Z tego co pamietam w Mala Duba jest zaledwie kilka villi odpowiadajacych Twoim kryteriom,znajduja sie one przy końcu miejscowosci (patrząc w kierunku Dubrovnika).
Pozdrawiam
Sławomir I
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sławomir I » 15.06.2006 19:13

ja1 napisał(a):

Witam!
Pozdrawiam !
Janusz

Witam serdecznie
Mam zamiar pojechac wlasnie do Zivogosce Blato i poszukuje informacji na temat atrakcji - roznych
na forum wspomniales ze dopomagasz w zbieraniu informacji
Sławek
Sławomir I
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sławomir I » 15.06.2006 19:14

ja1 napisał(a):

Witam!
Pozdrawiam !
Janusz

Witam serdecznie
Mam zamiar pojechac wlasnie do Zivogosce Blato i poszukuje informacji na temat atrakcji - roznych
Sławek
pawel_46
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawel_46 » 15.06.2006 19:27

Dziękuję wszystkim podpowiadaczom :) Startuję za 3 tygodnie.
skolimiak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) skolimiak » 16.06.2006 16:09

Sławomir I napisał(a):
ja1 napisał(a):

Witam!
Pozdrawiam !
Janusz

Witam serdecznie
Sławek

witam. wczoraj wróciłem z Blato (pozdrowienia dla Any, Zuzy, Dusi, Mirka, Marty , Tomka, Agi i Adama z którymi spędziłem tam super 11 dni urlopu :lol: )
spokojna wioska, kilkanaście domków - większość to prywatne domki i Villa Djenka z barem Mr.Olimpia , mały port, kilka kapingów, pizzeria i kilka barów.
zajęcie można sobie znaleźć - albo pospacerować pobliskimi szlakami po górkach, albo wypożyczyć sobie łódkę w porcie i opłynąć po pobliskich wyspach, albo wyjechać na rafting, rejsy na Korculę, Brac i Hvar.
nudzić się nie da.
jeśli chcesz pogadać po polsku, to idziesz do baru o którym wcześniej pisałem i przy Karlovacku, Kruskovcu, Travaricy, czy Rakiji możesz przegadać cały urlop.

my się nie nudziliśmy... :D
bożena41
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bożena41 » 21.09.2006 08:32

czy możesz mi napisaś coś na temat willi djenka? (plusy i minusy)
- jakie ceny żywności, alkoholi?
- jakie apartamenty i tak ogólnie czy warto tam jechać?(jaka obsługa)

pozdrawiam bożena
martita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martita » 21.09.2006 11:13

bożena41 napisał(a):czy możesz mi napisaś coś na temat willi djenka? (plusy i minusy)
- jakie ceny żywności, alkoholi?
- jakie apartamenty i tak ogólnie czy warto tam jechać?(jaka obsługa)

pozdrawiam bożena

hej:] byłam tam w tym roku z chłopakiem, było super, szczerze polecamy i Zivogosce Blato, i Ville Djenka. Apartamenty (a przynajmniej 'nasz') wygodne i przytulne, Zuza i Ania czyli gospodynie to super babki, bardzo kontaktowe i tak jak już tu forumowicze podpowiadają można z nimi przegadać cały urlop siedząć w barze przy winku, piwku czy czymś innym :wink:
jeśli interesują cię zdjęcia (miejscowości, apartamentu, gospodyń :D ) to podaj maila a podrzucę ci pare:] pozdrawiam..
bożena41
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bożena41 » 21.09.2006 12:18

bardzo ci dziękuję za szybką odpowiedź i jeśli możesz przesłać mi te zdjęcia to podaję @:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

serdecznie pozdrawiam :Bożenka
martita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martita » 21.09.2006 13:21

Wysłałam i zdjęcia, i stronkę Villi Djenka, mam nadzieję, że się przydałam. Pozdrawiam:]
bożena41
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bożena41 » 22.09.2006 09:03

bardzo dziękuję za zdjęcia i serdecznie pozdrawiam : Bożena
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone