Witam,
czy ktoś może polecić mi jakąś ciekawą miejscowość w regionie Istria (wypoczynek w lipcu), skąd można byłoby wyskoczyć na 1-2 dni do Włoch (chodzi o wyjazd samochodem).
pzdr
Marek
maar napisał(a):a możecie napisać coś więcej. co ciekawego można zobaczyć,....
maar napisał(a):... czy warto wybrać się do słoweni i włoch....
maar napisał(a):... jakie odległoci i jak z dojazdem. itd....
maar napisał(a):...jak z dojazdem np. do wenceji....
Piotrek_B napisał(a):maar napisał(a):a możecie napisać coś więcej. co ciekawego można zobaczyć,....
W sumie możemy ale.....to bez sensu bo zaczniemy kopiować przewodniki. Polecam zakup dobrego przewodnika, znadziesz w nim dużo opisów. Poszukaj na stronie internetowej bezdroza.commaar napisał(a):... czy warto wybrać się do słoweni i włoch....
Jeżeli będziesz dysponował odpowiednią ilością czasu to zdecydowanie TAK.
Ale z drugiej strony nie lepiej poświęcić czas na Istrii na poznanie tego półwyspu Nie wiem jak Ty ale ja uważam, że bedąc w jednym kraju na wakacjach nie ma sensu "zwiedzać" sąsiedniego kraju na zasadzie "doskoku" Zobaczysz wszystko i nic czyli ani we Włoszech ani w Słowenii ani tym bardziej w Chorwacji tak na serio za dużo nie zobaczysz a nieźle zasponsorujesz stacje benzynowemaar napisał(a):... jakie odległoci i jak z dojazdem. itd....
Do obliczania odległości itp. polecam stronę ViaMichelinmaar napisał(a):...jak z dojazdem np. do wenceji....
Dyskusja na ten temat była nie raz na forum. Np:
www.cro.pl/forum/viewtopic.php?p=199936#199936
www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=15605&highlight=
a reszta.....opca szukaj bo na serio na wszystkie Twoje pytania jest tam odpowiedź
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne