Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Vodice - czy to spokojna część miejscowości ?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Darek9634
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darek9634 » 13.05.2009 12:26

Szukam apartamentu w okolicy Vodic ( Srima) Pomogła mi już Małosia.Dziękuje :) Ale też znalazłem ofertę apartamentu w Vodicach. "Apartament trubarac" ul. Blata 40.
Czy jest to spokojna okolica Vodic ? Wygląda na miejsce oddalone od centrum. Czy ktoś zna na tyle Vodice by mógł coś na ten temat napisać ?
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Ostatnio edytowano 13.05.2009 12:30 przez Darek9634, łącznie edytowano 1 raz
pride
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pride » 13.05.2009 12:29

witaj
Bylem u nich w zeszlym roku , bardzo sympatyczni gospodarze , ladne kwatreki !
do plazy przez lasek 5 minutek
a do centrum spacerkiem kolo 10 minutek
Darek9634
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darek9634 » 13.05.2009 12:35

Kurczę, ale szybka odpowiedź. Dziękuję :)
Mam już jakiś wybór. Zobaczymy co na to moja druga połowa. Czy zaufa mężczyźnie czy kobiecie :wink:
pride
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pride » 13.05.2009 12:39

my bylismy przelom lipiec-sierpien
wiec w tym okresie duzo imprez w centrum w tym Dni Vodic i koncerty przy porcie ale Blata to spokojne miejsce i gwarantuje ze nie bedziesz slyszal wieczornego zgielku i imprez ktore sie odbywaja w miescie
plaze zatloczone jak to w sezonie , jesli Jestes rannym ptaszkiem
to spokojnie o 9 rano na plazy znajdziesz miejsce dla siebie
j23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) j23 » 13.05.2009 21:37

pride napisał(a):my bylismy przelom lipiec-sierpien
wiec w tym okresie duzo imprez w centrum w tym Dni Vodic i koncerty przy porcie ale Blata to spokojne miejsce i gwarantuje ze nie bedziesz slyszal wieczornego zgielku i imprez ktore sie odbywaja w miescie
plaze zatloczone jak to w sezonie , jesli Jestes rannym ptaszkiem
to spokojnie o 9 rano na plazy znajdziesz miejsce dla siebie

a i o 11 tez znajdziesz miejsce w cieniu przy plaży, ul. Blata to najlepsze miejsce do mieszkania wszędzie blisko
jano71
Plażowicz
Vodice

Nieprzeczytany postnapisał(a) jano71 » 16.05.2009 11:54

witaj,w lipcu ubiegłego roku byłem w Vodicach, tu masz namiar na fajne apartamenty ''Vukicevic'' właściciel spoko gość, do morza blisko (drobne kamyczki) do centrum Vodic 10min.gdybyś miał pytania to pisz.pozdrawiam
gaga87
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gaga87 » 28.05.2009 11:25

a czy ktoś z Was, drodzy Cromaniacy odwiedził Vodice zamawiając apartament na interhome.pl?

Niestety apartament, którym jestem zainteresowana nie ma nazwy, dlatego chyba jedyną opcją rozpoznania będzie wklejenie linku (chyba wolno? ;) patrzyłam w regulaminie i na żaden tego typu zakaz się nie natknęłam)

Może ktoś był i powie coś na temat tego noclegu?
natuchna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) natuchna » 28.05.2009 11:54

My lecimy do Vodic ale apartament bliżej hotelu Olimpia.
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 23.04.2010 08:45

żeby nie zaśmiecać forum i zakładać kolejnego posta czy ktoś z szanownych forumowiczów napisze coś więcej o zaznaczonym miejscu tam mamy apartament wygląda na spokojną dzielnice wręcz zadu..... 8O, do centrum kawałek chyba więc chyba żadnych libacji pod domem nie będzie :lol: nie żebym miał coś przeciwko, ale jedziemy z dzieciakami i szukaliśmy czegoś dalej od centrum powiedzcie proszę lub zaznaczcie na planie, jaką plaże polecacie nie mówię o głównej ale w która stronę lepiej się udać
dzięki za wszelkie odpowiedzi o ile będą oczywiście Pozdrawiam.
Obrazek[/img]
darek091
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek091 » 23.04.2010 15:36

Witaj,
Bylem u zeszlym roku w Vodice , bardzo sympatyczni gospodarze , ladne kwatreki !
Pozdrawiam :lol: :lol:
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 26.04.2010 06:55

barti75 napisał(a):............

Zgadza się, zadupie, Jadranka do pokonania, spory kawałek do plaży.

Jeśli nie musisz koniecznie plażować w samych Vodicach, to polecam plażowanie w miejscowości Jadrija. Jedzie się nie dłużej niż 10 - 15 minut, plaża jest kamienna, ludzi malutko, a jak pojedziesz wzdłuż plaży w kierunku Srimy to będzie wręcz pusto.
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 26.04.2010 08:52

Plaża w Jadriji
Obrazek
Obrazek
Obrazek
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 26.04.2010 13:20

dzięki Arek jak byliśmy sami z żoną to jechaliśmy jak najbliżej plaży i centrum wszystko się zmieniło gdy na świat przyszły dzieci omijamy centrum szerokim łukiem lepiej podjechać do plaży( bo zabawek i tak masę się bierze ) ale w nocy mieć spokój, fotki plaż fajne zapewne poszukamy może uda się znaleźć jakieś fajne dla oka zatoczki i może będzie miejsce w nich w każdym bądź razie kierować się w stronę Srimu??
rafiboss
Plażowicz
Re: Vodice

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafiboss » 12.05.2010 09:48

jano71 napisał(a):witaj,w lipcu ubiegłego roku byłem w Vodicach, tu masz namiar na fajne apartamenty ''Vukicevic'' właściciel spoko gość, do morza blisko (drobne kamyczki) do centrum Vodic 10min.gdybyś miał pytania to pisz.pozdrawiam

Witam

A masz jakieś zdjęcia?
Możesz na email przesłać?

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry dzięki
ToBr
Autostopowicz
Re: Vodice

Nieprzeczytany postnapisał(a) ToBr » 07.03.2011 22:05

jano71 napisał(a):witaj,w lipcu ubiegłego roku byłem w Vodicach, tu masz namiar na fajne apartamenty ''Vukicevic'' właściciel spoko gość, do morza blisko (drobne kamyczki) do centrum Vodic 10min.gdybyś miał pytania to pisz.pozdrawiam

Witam,
Chciałbym w tym roku wybrać się na urlop do Chorwacji i myślę, że Vodice byłyby dla mnie dobrą lokalizacją biorąc pod uwagę to, że zamierzam również trochę pozwiedzać okolicę. Chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej na temat wspomnianych wyżej apartamentów. Mój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone