003dlaczego napisał(a):Potrzebuję pomocy kogoś, kto był w Splicie... Mianowicie, interesuje mnie wycieczka do Rzymu ze Splitu. Czy wie ktoś, czy na miejscu, lokalne biura podróży organizuja takie wycieczki? Jezeli tak, to jakie są orientacyjne ceny? Z góry dziękuje
Najpierw popatrz na mapę, gdzie leży Split a gdzie Rzym.
Kilka minut wcześniej jest temat "Rzym" , nie mogłeś sie tu dopisać?
W koło to samo. forum/viewtopic.php?t=14205&highlight=
a wlasnie to bralam pod uwage, tylko wlasnie ciekawi mnie, czy lokalne biura podrozy zajmuja sie takimi wycieczkami, tj zalatwianie formalnosci typu bilety promowe, autokar, przewodnik, itpMożna także popłynąc ze Splitu do Ancony, potem już całkiem niedaleko.
No dobrze, a co dalej z tej Ancony. Nie myślicie że tu sie zaczyna spirala kosztów. Samolot, proszę bardzo. Wynajem samochodu? Czy znasz włoskie autostrady? Czy nie lepiej i znacznie taniej po prostu z Polski. Nie szkoda wam czasu i pieniędzy?
Jasne że wszystko można na siłę. Ale tak naprawdę, czy warto?
003dlaczego napisał(a):Potrzebuję pomocy kogoś, kto był w Splicie... Mianowicie, interesuje mnie wycieczka do Rzymu ze Splitu. Czy wie ktoś, czy na miejscu, lokalne biura podróży organizuja takie wycieczki? Jezeli tak, to jakie są orientacyjne ceny? Z góry dziękuje
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne