BaWa napisał(a):Pod maslinom było tylko kilka namiotów jak przyjechaliśmy. Niesty mnie przeraziło dojście do plaży ( dojście jak dojście ale powrót ) Natomiast Rudine jest znacznie większy kamp, tak więc każdy znajdzie miejsce dla siebie a ponieważ ja byłam z dość duża przyczepą potrzebowałam przestrzeni życiowej i dobrego dojazdu. Ponadto byłam zadowolona z czystości sanitariatów, natomiast Pod masliną miałam pecha i weszłam na pierwsze do brudnej toalety i te dwie kwestie przesądziły o Rudinie.
BaWa napisał(a):Witam wszystkich własnie wczoraj wróciłam z moich pierwszych chorwackich wakacji- było super. Wiekszość czasu spedziłam na Rudine w Orasacu - jeśli ktoś potrzebuje inf na temat tego kampu lub kamp Pod Maslinom oraz kampu Dole w Żivogosce i Korana w Plitvicach, kamp Prapanto w Stonie, Adriatik Makalo -chętnie odpowiem. Byłam również w Dubrowniku, Cavtat, Stonie, na Korculi- w Korculi, Żivogosce, Tresteno, Slano o tych miejsc moge troszkę opowiedzieć. Jedno jest pewne dla mnie na Rudinie było suuuuuuuuuuuuuuper. Pozdrawiam
Alek70 napisał(a):BaWa napisał(a): Niesty mnie przeraziło dojście do plaży ( dojście jak dojście ale powrót )
Jest aż tak złe, czytałem że jest stromo ale faktycznie aż tak?
gregoma napisał(a):BaWa napisał(a):Witam wszystkich własnie wczoraj wróciłam z moich pierwszych chorwackich wakacji- było super. Wiekszość czasu spedziłam na Rudine w Orasacu - jeśli ktoś potrzebuje inf na temat tego kampu lub kamp Pod Maslinom oraz kampu Dole w Żivogosce i Korana w Plitvicach, kamp Prapanto w Stonie, Adriatik Makalo -chętnie odpowiem. Byłam również w Dubrowniku, Cavtat, Stonie, na Korculi- w Korculi, Żivogosce, Tresteno, Slano o tych miejsc moge troszkę opowiedzieć. Jedno jest pewne dla mnie na Rudinie było suuuuuuuuuuuuuuper. Pozdrawiam
Witaj, zopisu widać ,że byłaś prawie wszędzie.Jak dojeżdżałaś do Dubrownika?czy korzystałaś z parkingu i czy byłąś na kornatach?Pzdr
BaWa napisał(a):Dla kobiety która jezdzi wszedzie samochodem i dla dzieciaków powrót jest dosć cieżki. Co prawda droga jest asfaltowa i niektórzy zjeżdają samochodem ale problem potem z parkowaniem bo Chorwaci stają samochodami jak chcą...........
Alek70 napisał(a):robert236 napisał(a):Ja lubie spacerki wiec pewno wybiore pod maslinom.
Lubisz spacerki to już wiemy ,my w sumie też więc górka jest do przełknięcia , napisz jeszcze co skłania Cię ,że wybierasz pod maslinom. Pozdrawiam