Witam,
mam do obejrzenia trochę zdjęć z raftingu na rzece Cetina. Piękne widoki, wartka rzeka, trochę adrenaliny i zimnawa woda.
Pozdrawiam
Tomek http://picasaweb.google.com/WojcikowskiTomek/Rafting
Tomasz W napisał(a):Witam,
mam do obejrzenia trochę zdjęć z raftingu na rzece Cetina. Piękne widoki, wartka rzeka, trochę adrenaliny i zimnawa woda.
Pozdrawiam
Tomek http://picasaweb.google.com/WojcikowskiTomek/Rafting
Martini2000 napisał(a):Fajne zdjęcia, ile placiłeś za zdjęcia ?
Ja chce w tym roku poszaleć i myslałem o raft.hr są dobrze zorganizowani.
Mam pytanko z innej beczki - ja nie umię pływać - mam nadzieję że przeżyje ten spływ
pozdrav
Martini2000 napisał(a):Fajne zdjęcia, ile placiłeś za zdjęcia ?
Ja chce w tym roku poszaleć i myslałem o raft.hr są dobrze zorganizowani.
Mam pytanko z innej beczki - ja nie umię pływać :oops: - mam nadzieję że przeżyje ten spływ :lol:
pozdrav
deq napisał(a):super sprawa w tym roku muszę tego zakosztować,
Pytanko czy jeśli wybiorę sie tylko w 2 osoby reszte osób do pontona ci dobierają?
Torac napisał(a):Mam pytanie , czy ktoś spływał inną rzeką w Cro niż Cetina ?
Torac napisał(a):Dobór osób na łódkach jest zazwyczaj na podstawie narodowości.
Popiel napisał(a):Torac napisał(a):Mam pytanie , czy ktoś spływał inną rzeką w Cro niż Cetina ?
Rafting na NeretwieTorac napisał(a):Dobór osób na łódkach jest zazwyczaj na podstawie narodowości.
BZDURA!
Torac napisał(a):Popiel napisał(a):Torac napisał(a):Dobór osób na łódkach jest zazwyczaj na podstawie narodowości.
BZDURA!
A na jakiej?Oświeć mnie proszę
Popiel napisał(a):Torac napisał(a):Popiel napisał(a):Torac napisał(a):Dobór osób na łódkach jest zazwyczaj na podstawie narodowości.
BZDURA!
A na jakiej?Oświeć mnie proszę
Jak pasuje grupa do pontonu. To nie impreza towarzyska, by razem pieśni śpiewać.
Nas było trzech Polaków i trzy osoby z Czech plus skipper.
Jak się uda to będą w pontonie sami Polacy plus skipper, a jak nie to Polak, Rusek, Nimiec i Murzyn. Skipper musi tak dobrać, by miał kto wiosłować!
Komendy skippera nie są trudne do zapamiętania, więc czy wydaje je po angielsku czy chorwacku, to każdy zrozumie.
Ps. Po co jeszcze cytujesz swoje OT? Przytnij troszkę czasem. Podałem Ci też przy okazji w jednym poście link do innego raftingu. Ten temat jest o raftingu na Cetinie. Szanuj autora. Już lepiej założyć nowy temat. (bo nie było moda)
Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie