Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Promajna - 14-28 czerwca

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
teper
Globtroter
Promajna - 14-28 czerwca

Nieprzeczytany postnapisał(a) teper » 14.03.2008 11:37

witam.
Wybieramy się po raz 3-ci do Chorwacji.
W tym roku ponownie chcemy "wylądować" gdzieś na Riwierze Makarskiej.
Byliśmy już w Tucepi - było super i to miejsce bierzemy pod uwagę, ale ponieważ nie lubimy zbytnio jeździć w te same miejsca, a Riwiera Makarska bardzo nam się podoba, to być może spróbowalibyśmy coś znaleźć w Promajna.
I tu pytanie: czy i gdzie można tam zaparkować samochód tak, aby można się było udać na poszukiwania kwater (nie wspomniałem że jedziemy w ciemno).
Czy w cenie ok. 40 euro za apartament jest możliwość znalezienia kwatery blisko plaży?
Jakieś propozycje kwater?
pozdrawiam
Bartek
MirekL
Autostopowicz
witam

Nieprzeczytany postnapisał(a) MirekL » 18.03.2008 00:06

tez sie wybieram w tym samym terminie jade poraz pierwszy
Jacck77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacck77 » 20.03.2008 10:04

Witanko też wybieram się w tym terminie na Makarską około 14czerwca i jadę pierwszy raz z Małżonką w ciemno pozdrawiam:) Mam nadzieję ,że znajedziemy jakiś tani nocleg dla dwójki. A może ktoś cos poleci lub chociaż orientacyjny koszt dobowy poda w tym terminie . Pozdrawiam
Kowal38
Cromaniak
Promajna

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 22.03.2008 05:12

Cześć , byłem w Promajnej dwukrotnie , przełom sierpnia i września 2007 i w połowie sierpnia 2006.
Samochód w celu poszukiwania kwater najlepiej zaparkować przy Konzumie(duży parking) który otworzyli w zeszłym roku.
Jeżdżę zawsze " w ciemno" i nigdy nie było problemów ze znalezieniem kwater , fakt że po przyjeździe poświęcam na to 1-2 godziny , co może być problemem dla rodzinki z małymi dziećmi.
co do cen to w zeszłym roku płaciliśmy 60 euro za 4 osoby przez pierwsze 10dni (apartament full wypas 20m od morza za pocztą w kierunku przystani) pozostałe 4 dni 10 euro za dwie osoby , warunki również super, tylko że troszeczkę wyżej ze 100-150 m do morza.
W 2006 roku w połowie sierpnia za 10 osób płaciliśmy 100 euro, całe dwa tygodnie (przed pocztą uliczka dla pieszych w stronę Bratusia) ze 100m do morza.
Nie wiem czy ceny w tym roku pójdą w góre , ale jestem przekonany że w tym terminie spokojnie znajdziecie apartman w przedziale 10-20 euro od osoby!
Po przyjeździe należy rozprostować kości, odpalić ze dwa browary , zapalić papieroska, no i niestety tą godzinkę czy dwie poświęcić na spokojnie, w celu znalezienia tej odpowiedniej! :sm: :hut: :papa:

ps: ja też wyjeżdżam 13-tego czerwca ale jade przez Bośnię do Czarnogóry na dwa trzy dni ( Durmitor ,kanion Tary,Pivy, może rafting) a póżniej na pozostałe 10 do Chorwacji poniżej Dubrownika (prawdopodobnie Zupa Dubrovacka lub Cavtat), bo na Riwierze Makarskiej byłem cztery lata pod rząd i troszkę mi sie obiła, ale z pewnością w następne wakacje tam wrócę!
Pozdrawiam! :papa:
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 22.03.2008 06:11

Obrazek widok z mojego tarasu wieczorkiem
Obrazek poczta i sklepik spożywczy
Obrazek
głowna uliczka ze straganami
Obrazek j.w.
Obrazek w stronę Bratusia
Obrazek
rybka (trochę anemiczna) ale za to z Jadrana!!! nie trzeba solić!!!
Obrazek Jadran w Promajnej (trochę wzburzony) ale bez obaw , bo to rzadkość!

Pozdro dla Wszystkich i mokrego dyngusa (..brrrr) :papa:
Byle do czerwca i będziemy znowu wygrzewać kośći! :papa:
Let's go to work! :(
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 22.03.2008 08:18

widzę, że rybka za pragnienie robiła...ty kowal za sprite'a :mrgreen: sorry za OT..:)
Ataner
Plażowicz
Re: Promajna

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ataner » 23.03.2008 20:08

Kowal38 napisał(a):Cześć , byłem w Promajnej dwukrotnie , przełom sierpnia i września 2007 i w połowie sierpnia 2006.
Samochód w celu poszukiwania kwater najlepiej zaparkować przy Konzumie(duży parking) który otworzyli w zeszłym roku.
Jeżdżę zawsze " w ciemno" i nigdy nie było problemów ze znalezieniem kwater , fakt że po przyjeździe poświęcam na to 1-2 godziny , co może być problemem dla rodzinki z małymi dziećmi.
co do cen to w zeszłym roku płaciliśmy 60 euro za 4 osoby przez pierwsze 10dni (apartament full wypas 20m od morza za pocztą w kierunku przystani) pozostałe 4 dni 10 euro za dwie osoby , warunki również super, tylko że troszeczkę wyżej ze 100-150 m do morza.
W 2006 roku w połowie sierpnia za 10 osób płaciliśmy 100 euro, całe dwa tygodnie (przed pocztą uliczka dla pieszych w stronę Bratusia) ze 100m do morza.
Nie wiem czy ceny w tym roku pójdą w góre , ale jestem przekonany że w tym terminie spokojnie znajdziecie apartman w przedziale 10-20 euro od osoby!
Po przyjeździe należy rozprostować kości, odpalić ze dwa browary , zapalić papieroska, no i niestety tą godzinkę czy dwie poświęcić na spokojnie, w celu znalezienia tej odpowiedniej! :sm: :hut: :papa:

ps: ja też wyjeżdżam 13-tego czerwca ale jade przez Bośnię do Czarnogóry na dwa trzy dni ( Durmitor ,kanion Tary,Pivy, może rafting) a póżniej na pozostałe 10 do Chorwacji poniżej Dubrownika (prawdopodobnie Zupa Dubrovacka lub Cavtat), bo na Riwierze Makarskiej byłem cztery lata pod rząd i troszkę mi sie obiła, ale z pewnością w następne wakacje tam wrócę!

Chciałbym móc jechać w ciemno jednak rodzinki nie przeskoczę :? , jeśli mógłbyś wysłąć namiarki na apartamenty... :roll:
Wielkie dzięki i pozdrowionka.
Jedziemy w I- ej połowie sierpnia. :papa: :papa:
e-mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Jacck77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacck77 » 24.03.2008 15:16

Witam

Kowal38 jadę w tym samym terminie co Ty proszę o kontakt mailowi mój adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Mam zamiar także jechać przez Bośnię, może masz jakąś sprawdzoną trasę, noclegi po drodze itd. pozdrawiam
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 26.03.2008 23:24

Moze ktoś coś napisze o Bratusu.
Jaka tam jest plaża?
Czy jest połączenie deptakiem z Promajną.
zosia2005
Odkrywca
Re: Promajna

Nieprzeczytany postnapisał(a) zosia2005 » 27.03.2008 22:47

Kowal38 napisał(a):Cześć , byłem w Promajnej dwukrotnie , przełom sierpnia i września 2007 i w połowie sierpnia 2006.

No właśnie ja mam rodzinkę i 2,5 letniego malucha więc browarek i parierosek odpada aby poszukac noclegu wolałabym wersję , że wiem gdzie jadę i jak dotrę do Promajny to od razu na kwaterę . Dlatego poprosze o konkretne namiary na jakis pokój z aneksen kuchennym dla 2+1. Może być też Brela
mój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
bietka1964
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bietka1964 » 28.03.2008 17:47

Również szukam nadal czegoś dla 5 osób w lipcu.Pomocy.Poposzę o namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Dziękuję.Wysłam kilkanaście zapytań i kicha.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Promajna - 14-28 czerwca
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone