Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

<<kupno domu/mieszkania w chorwacji >>

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gregori
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gregori » 02.03.2006 12:40

Witam Wszytskich,

Mam pytanko do cromaniaków czy znacie jakieś kontakty poprzez które można kupić domek albo mieszaknie w cro albo jakieś adresy gdzie można zadzwonic i uzyskac jakieś info na ten temat??? /pozdrawiam gregori :)
qqryq
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) qqryq » 02.03.2006 15:19

Ja tam nie wiem, ale z ciekawości sam wstukałem w googlach info na ten temat i wyskoczyała mi jakaś firma w tym pośrednicząca. Ale musze przyznać, że ceny są "zróżnicowane". Cena jak za 75m kwadr. w makarskiej 140 tys euro nie jest zła :lol: Za taki sam w Baska Voda cena wynosi 185.000 ;) Dobra cena jest tutaj TU :lol: Ja się na to nie piszę. W ogóle dla ciekawskich takich jako ja KLIKNIJCIE SOBIE TUTAJ.[/url]
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 11.03.2006 01:16

...U nas jest take powiedzenie....
Armator (wlasciciel statku) jest szczensliwi tylko dwa razy. Jak kupi statek, i jak go sprzeda..
Z kupnem nieruchomosci przez opcokrajowcow tutaj jest podobne....
Jak kupisz nieruchomosc tutaj to jusz nie bendzie dpoczynek...i dla ciebie sie chorwacja taka jako znasz skonczy...
Znam polakow ktory maja tutaj domy..coraz rzadziej sa tutaj ..bo kazdy przijazd jest tylko lista spraw do zalatwienia, i rachunkow do zaplacenia, potem winajem dla kasy, martwienie sie za to i tam to..i jusz sie czar chorwacji konczy...i zaczinasz regularne zycie z codzienimy klopotamy tylko ze nic nie kumasz i wydaje ci sie ze cie karzdy chce naciagnac....(i morze bys mial racje..bo jak opci kupuje tutaj nieruchomosc to albo jest glupi albo kasiasty). Jerzeli ma forse niech sie dziely, my mu udzielymi "nasze" slonce i "widoky"....
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 11.03.2006 09:17

Leon ... masz 102 % racji. !!!! Do CRO można przyjechać na wypoczynek, jest bardzo ładnie. Nieruchomość to już obowiążki i urok pryska. Znam to na własnym przykładzie / w CRO nie mam żadnej nieruchomości !!/.

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone