Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Murter

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marchewa222
Globtroter
Murter

Nieprzeczytany postnapisał(a) marchewa222 » 11.05.2011 20:25

Witam poszukuję namiarów na sprawdzone kwatery w Murterze
Z góry dziękuję za odpowiedzi pozdrawiam Grzesiek
hassanbey
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) hassanbey » 16.05.2011 09:30

Wszystkie oferty są sprawdzone poniewaz agencja dba o to
Przeglądnij i zobacz
Aczkolwiek co lepsze kąski już wybrane
Pzdr
jerry.ie
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jerry.ie » 16.05.2011 13:22

Murter dobry wybór :lol:
Eewwaa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Eewwaa » 17.05.2011 21:12

zobacz na tej stronce, sprawdzone biuro
http://www.chorwacja-apartamenty-hotele ... akacje.htm :lol:
Jeżu
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jeżu » 18.05.2011 19:53

jerry.ie napisał(a):Murter dobry wybór :lol:

Mógłbyś napisać coś więcej w jakimś wątku czytałem, że już 5 razy tam byłeś. Interesują mnie informacje o plażach czy są jakieś spokojne, jakaś promenada do spacerowania wieczorem no i kwatery zamierzam jechać w ciemno gdzieś w połowie lipca. Może jakieś zdjęcia, oglądałem relacje ale nie ma tego za wiele na forum. Wszystkie informacje mile widziane :D
robpil
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) robpil » 18.05.2011 23:20

przyłączam się do prośby
Eewwaa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Eewwaa » 19.05.2011 20:12

Wybór bardzo dobry
Jadę tam po raz trzeci i jest to moja ukochana mieścinka w Crolandii.
Plaże fajne, szczególnie podvrske i cigrada, slanica też moze być - piaszczysta, ale jak dla mnie przeludniona. Wieczorkiem jest się gdzie poszwędać, jedzonko wyśmienite, sporo knajpek, 3 markety, bazar z pamiątkami i różnymi "pierdółkami".
Generalnie strzał w 10! :papa:
Jeżu
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jeżu » 19.05.2011 20:39

Eewwaa dzięki z info
Znalazłem stronę jest tam parę fotek z plaż, apartamenty itp.

http://murter-kornati.com/default.aspx?l=6&p=3
jerry.ie
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jerry.ie » 22.06.2011 11:37

Eewwaa napisał(a):Wybór bardzo dobry
Jadę tam po raz trzeci i jest to moja ukochana mieścinka w Crolandii.
Plaże fajne, szczególnie podvrske i cigrada, slanica też moze być - piaszczysta, ale jak dla mnie przeludniona. Wieczorkiem jest się gdzie poszwędać, jedzonko wyśmienite, sporo knajpek, 3 markety, bazar z pamiątkami i różnymi "pierdółkami".
Generalnie strzał w 10! :papa:
Przy ulicy Bebanova jest konoba mocno polecam :lol: Świetny klimat i turysta tam żadko zagląda 8)
Jeżu
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jeżu » 26.06.2011 21:57

Najprawdopodobniej w połowie sierpnia będę wybierał się do Murter według tej MAPKI jak bym znalazł mieszkanko na ul. Pod Raduc, Turisticka miałbym wmiare blisko do 4 plaż-Doci, Čigrada, Slanica, Podvrške czy wie ktoś czy na tych 2 ulicach jest dużo apartamentów bo zamierzam jechać w ciemno. Z tego co widziałem na zdjęciach na plaży Slanica jest zjeżdżalnia czy jest ona ogólno dostępna? I czy na plażach Doci, Čigrada są jakieś bary żeby coś zjeść, wypić jakiegoś browarka? Wszystkie informacje mile widziane
jerry.ie
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jerry.ie » 28.06.2011 18:41

Jeżu mozesz Smiało jechac w ciemno w rejonie jaki znalazłeś są same apartamenty zresztą wszędzie są jeśli chodzi o zjeżdzalnie na slanicy jest ogólnie dostępna ale tą plaże mało polecam jak dla mnie za tłoczno ja preferuje podvrske,Lagodne zejście piaszczyste do wody a jak chce ponurkowac to cigrada jest odpowiednia dużo skałek,jeśli chodzi o browar itp to jest dostępny jak i jedzonko Napewno przyjemnie spędzisz tam czas i najważniejsze wypoczniesz 8) Życze udanuch wakaci,ja wyjeżdzam już niebawem 04 lipca :P
Jeżu
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jeżu » 28.06.2011 20:14

Dzięki jerry.ie za info widziałem pare zdjęć ze Slanicy i trochę tłoczno :D . Na pewno pojadę w ciemno jakby coś to zawsze mogę pojechać dalej. Może masz jakieś zdjęcia z plaż które mógłbyś wkleić na forum albo przesłać na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl .Udanych wakacji. :hut:

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne