kasssia1402 napisał(a):czy był ktoś lub wybiera sie wlaśnie do krvavicy?? chciałabym się czegoś dowiedziec o tym miasteczku:D byłabym wdzięczna za jakiekolwiek informacje:) pozdrav
tasza1 napisał(a):Witam, ja właśnie wróciłam z Krvavicy, w czwartek byłam tam dwa tygodnie, na Chorwację wybrałam się po raz trzeci i powiem szczerze, że dotychczas najlepsza miejscowość dla rodzin z małymi dziećmi, plaże mało zatłoczone, piękne widoki.Okolica w której w spokoju i ciszy można wypocząć, dla imprezowiczów polecam Makarską około 40 min na piechotkę do centrum rozrywki, droga piękna z widokami na piękne lazurowe morze.Wybierając się do Krvavicy polecam zakupy gdzieś po drodze piwka,i dla fanów mocniejszej woli, polecam sliwowicę Maraska około 54 kuny za 05 litra 40 %, jezeli ktoś lubi gotowe wyroby rakiji idzie kupić w pobliskiej miejscowości Bratuś, ale ogólnie to takie dziwne, jak dla nas ostatnia destylacja!Warto kupić miody , bo mają oryginalne i bardzo dobre.Znajduję się tam mały port, gdzie jest fajna i nie droga restauracja, tańsza niż na Makarskiej, nie polecam zakupu ryby na Makarskiej marża straszna, a tu w porcie w Krvavicy pyszna rybka i pizzy, około 40 kun, ale super wypieczone, i piwo karlovaćko, lub hajduk split, najlepsze:) Zyczę miłego wypoczynku, bo tam relaks i spokój, przy porcie dalej jest knajpka z szeroką i żwirkową plażą, dla nas okazała się najlepsza, bo tam w ogóle nie było ludzi:) Pozdrawiam:)
przyag napisał(a):toshiro napisał(a):Witam
A my wyjeżdżamy do Krvavicy - do apartamentu Montana pojutrze: 20.07. Spróbuję opisać jak było po powrocie.
toshiro
Już nie mogę doczekać się na relację od Ciebie udanego urlopu i czekam na jakieś wieści
ps jaka zbieżność
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne