meduza napisał(a):Podobno obowiązkowy punkt do zaobaczenia..
meduza napisał(a):... Mam wielką proźbe o wszelkie informacje o słynnych wodospadach bo głupio się przyznać ale nie zabardzo wiem jak to wygląda.. ...
meduza napisał(a):...Wiem że jest to park krajobrazowy ale jak po nim się poruszać? Każdy na własną ręke z mapa czy są jakieś trasy wyznaczone, szlaki? Można gdzie blisko samochód zostawić? ...
4-6 godzinmeduza napisał(a):... Ile czasu powinnam poświęcic na ich zwiedzanie? ...
meduza napisał(a):Podobno obowiązkowy punkt do zaobaczenia.. swoją podróż zaplanowałam tak aby zanocować gdzieś blisko Plitvic i rano udac się na zwiedzanie a później dalsza droga do Zadaru. Mam wielką proźbe o wszelkie informacje o słynnych wodospadach bo głupio się przyznać ale nie zabardzo wiem jak to wygląda.. Wiem że jest to park krajobrazowy ale jak po nim się poruszać? Każdy na własną ręke z mapa czy są jakieś trasy wyznaczone, szlaki? Można gdzie blisko samochód zostawić? . Ile czasu powinnam poświęcic na ich zwiedzanie?
meduza napisał(a):bardzo dziekuje. Niestety bede miała tak ok 3h.. ale lepsze to niz nic. Czy moglibyscie mi napisać gdzie powinnam się udać w pierwszej kolejności? ten wodospad (wodospady?) są daleko od wejścia?
meduza napisał(a):Czy moglibyscie mi napisać gdzie powinnam się udać w pierwszej kolejności? ten wodospad (wodospady?) są daleko od wejścia?
meduza napisał(a):a moze wiecie gdzie znajde mapke z trasami w internecie? Na podawanych wcześniej stronach nie znalazłam takiej z zaznaczonymi trasami np. 3h.. Jeśli ktos ma to czy moze mi przeskanować?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne