Jak drogie są rozmowy z budki w Cro ? Są może jakieś tanie karty telefoniczne na rozmowy do Polski. A może w Polsce można coś kupić na rozmowy z Chorwacji. Będę wdzięczny za wszelkie info.
Pozdrawiam milktv.
krakuscity napisał(a):Odpowiem Ci " na oko" (wiem co to oznacza).
Ja przeważnie kupowałem karty telefoniczne za 50 kun i starczało mi to na 7-8 rozmów (może po 2-3 minuty każda - nie liczyłem czasu) do Polski po godz. 22,00 (ponoć jest taniej). Teraz jak będę telefonował to popatrzę dokładniej i dowiem się czy są promocje - ale w to ostatnie wątpię. Do Polski wracam z końcem czerwca więc jeszcze przed wyjazdem dowiesz się (tylko mi przypomnij).
Pozdrawiam
milktv napisał(a):Jak drogie są rozmowy z budki w Cro ? Są może jakieś tanie karty telefoniczne na rozmowy do Polski. A może w Polsce można coś kupić na rozmowy z Chorwacji. Będę wdzięczny za wszelkie info.
Pozdrawiam milktv.
milktv napisał(a):Jak drogie są rozmowy z budki w Cro ? Są może jakieś tanie karty telefoniczne na rozmowy do Polski. A może w Polsce można coś kupić na rozmowy z Chorwacji. Będę wdzięczny za wszelkie info.
Pozdrawiam milktv.
kwlj napisał(a):Witam
Ja wypraktywałem inny sposób. Przed wyjazdem zasiliłem konto w Skype i w chorwacji poszedłem do kawiarenki internetowej, zalogowałem się do skypa i dzwiniłem do rodzinki za grosze, oczywiście trzeba doliczyć sobie czas korzystania z kawiarenki, nie pamietam kosztów ale wychodziło i tak najtaniej w porónaniu do telefonu czy komórki.
Pozdrawiam
kwlj
krakuscity napisał(a):kwlj napisał(a):Witam
Ja wypraktywałem inny sposób. Przed wyjazdem zasiliłem konto w Skype i w chorwacji poszedłem do kawiarenki internetowej, zalogowałem się do skypa i dzwiniłem do rodzinki za grosze, oczywiście trzeba doliczyć sobie czas korzystania z kawiarenki, nie pamietam kosztów ale wychodziło i tak najtaniej w porónaniu do telefonu czy komórki.
Pozdrawiam
kwlj
W Orebicu można było korzystać z internrtu w kawiarence internetowej lub kafejce-knajpce oraz w sklepie z pamiątkami. Koszt w kafejce internetowej to 30lipa a w zwykłej kawiarni i w sklepie 50lipa (1/2kuny) za minutę brutto.
Pozdrawiam
DJ Bobo napisał(a):krakuscity napisał(a):kwlj napisał(a):Witam
Pozdrawiam
kwlj
W Orebicu można było korzystać z internrtu w kawiarence internetowej lub kafejce-knajpce oraz w sklepie z pamiątkami. Koszt w kafejce internetowej to 30lipa a w zwykłej kawiarni i w sklepie 50lipa (1/2kuny) za minutę brutto.
Pozdrawiam
50 lipa i tylko raz się odezwałeś .A to skneruś centuś krakowski.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne