madzia245julia napisał(a):Mam pytanko wybieram sie w sierpniu na Pag z 2 dzieci małych czy moze ktoś poradzić gdzie coś zjeść co fajnego zwiedzić itd dziekuje
hassanbey napisał(a):Na samej wyspie za dużo do zwiedzania nie ma. Całą wyspę można objechać w pół dnia. Miejscowości PAG w której byłem, posiada mini ryneczek, full restauracji i konob. Jenak jak zjedziesz z wyspy to masz niedaleko ZADAR (ze swoimi grającymi schodami),można się pokusić na wypad do Plitvickich, polecam zwiedzić NIN i oczywiście zaserwować sobie błotną kąpiel.
Nie przeraź się wjazdem na PAG bo Ja miałem mieszane uczucia - widok jak na Księżycu, zero zieleni same białe skały.
W trakcie mojego pobytu (miałem widok z tarasu na góry na pasmo górskie VELEBIT) niejednokrotnie widziałem jak nad górami kotłowało sie i błyskało a u nas piękna pogoda - niesamowite wrażenia
Knicz Mirosław napisał(a):Darek&Regina & wszyscy, którzy już to przerobili - prośba
Byliście może na jakieś wycieczce stateczkiem w kierunku wysp: SILBA czy OLIB, albo taxiboot na wysepkę MAUN ?
Znalazłem info, że stateczki pływają z miejscowści MANDRE ale chciałem skorzystać z podpowiedzi którym stateczkiem się wybrać (podobny wątek był kogo unikać płynąć na Kornaty)
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne