Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pelješac - Borak

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
censor
Croentuzjasta
Pelješac - Borak

Nieprzeczytany postnapisał(a) censor » 12.03.2006 22:51

Planuję w tym roku wypad do miejscowości Borak na pólwyspie .
Będzie to prawdopodobnie Willa Dingacz.
Proszę o informacje o Boraku, wilii Dingacz, plażach w okolicy i ciekawych miejscach do zwiedzania.
Z góry dziękuję.
dedoris
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dedoris » 15.03.2006 21:51

WITAM BYłAM W ZESZłYM ROKU APARTAMENTU NIE POLECAM JESLI CHCESZ WIEDZIEC WIECEJ TO NAPISZ I PODA SWOJ ADRES EMALIOWY TO CI NAPISZE CO I JAK POZDRAWIAM
miro.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) miro. » 16.03.2006 20:56

Sprecyzuj, dlaczego nie polecasz willi dingacz.
Ja także rozważałem ją jako potencjalne miejsce na nasz tegoroczny urlop.
Ich strona internetowa jest według mnie OK. :)
censor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) censor » 16.03.2006 21:52

Dlaczego nie polecasz willi Dingacz? - napisz na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Dzięki za wszelkie informacje.
Mariusz Gubernat
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariusz Gubernat » 17.03.2006 07:15

Witam.
Ja również proszę o informacje.
email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrowienia
Mark59
Turysta
Dedoris proszę o informację o kwaterach

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mark59 » 17.03.2006 08:34

na półwyspie Poljesac

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Darek9634
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darek9634 » 17.03.2006 08:39

Też rozważam tę ofertę. Napisz dlaczego nie polecasz.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Aras999
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aras999 » 17.03.2006 09:33

Jestem zainteresowanu Twoją opinią adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl DZIĘKI
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.03.2006 11:30

ja też jestem ciekaw opinii , wiele razy chodziłem obok idąc z Dingaca do Borka. Uważam , że daleko do morza i stromo wracać!! Bocian
dedoris
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dedoris » 17.03.2006 18:31

Witam.
Apartamenty 1,2,3,4 sa stare, zniszczone, jest w nich brudno grzyb, sa male, my przez caly pobyt nie moglismy doprosic sie naprawy toalety. Te wyzsze apartamenty byly w miare sobie. Wlasciciel mieszka w Splicie wogole ich nie remontuje, apartamentami zajmuje sie mlode malzenstwo ktore byle jak to wszystko prowadzi. Chlopak rozumial to co chcial rozumiec nawet po angielsku. Trzeba placic pieniadze z gory za caly pobyt.
Do plazy jest blisko ale byli tam miejscowi chlopaki ktorzy codziennie grali w pilke i przeszkadzali. Jest tam jedna restauracja gdzie podaja tylko grilowana rzeczy. Swiete sa takie malutkie rybki jak nasze frytki to polecam :). W miejscowosci jest sklep gdzie mozna kupic piwo, chrupki i lody. Po inne rzeczy trzeba jechac 3,5 km waska droga pod gorke.
Slyszelismy rowniez ze pobili tam pewnego czecha poniewaz poszedl na winogrona zerwac pare i wyladowal w szpitalu.
Woda, plaza, slonce wszystko jest w porzadku tylko jak mowie te apartamenty 1,2,3,4 sa do niczego te apartamenty sa 3-4 osobowe. Bylismy w 3 rodziny i zadna z nich nie byla zadowolona. Jezeli chcesz moge przeslac ci zdjecia z mojego apartamentu.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.03.2006 19:43

Ta knajpa to Dalmatinska Kuca i to jest taka rodzinna konoba na świeżym powietrzu (jest toaleta), działa od około 17 godziny. Przyjemna i nie tylko z grilla. Co do grających w waterpolo to jest to jeden z gwozdzi programu na feście DAN BORKA (młodzi na starych) dlatego wielu chłopaków tam gra , taki lokalny sport , przejeżdzaja nawet zawodnicy z klubów. Sklep jest w Potomju czynny rano i popołudniu (koło poczty) no i koło konoby "U Indijana" znanej w całej okolicy , wino nalewa sie sobie samemu z wielkiej beki i zostawia pieniądze. Do niedawna tak jeszcze można było sobie kupić krumpir i inne warzywa ale chyba za dużo naszych zaczeło przyjeżdzać , nazalost!! Ja kocham cała tą okolice i wszystko odbieram pozytywnie , nic nigdy nie spotkało mnie złego. Pare lat temu wybierałem pomiedzy willą Dingac i Anadingac i jak sie okazuje na szczęście dobrze wybrałem. 4 raz pod rząd jade do obitelji Danicic!!! Dingac je najbolji!!
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 17.03.2006 20:52

Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.03.2006 21:11

Andrzej i ja widziałem w necie fotki i też sie zdziwiłem. Na żywo widziałem - dom okazały , troche może z zewnątzr niewykonczony. Musi chodzic o inny dom. Jak przechodziłem zawsze byli goście , czesto rodacy , własciciele winko i rakije tam sprzedawali. Coc mi tu nie gra!!
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 17.03.2006 21:16

Sławomir Wocial napisał(a):Andrzej i ja widziałem w necie fotki i też sie zdziwiłem. Na żywo widziałem - dom okazały , troche może z zewnątzr niewykonczony. Musi chodzic o inny dom. Jak przechodziłem zawsze byli goście , czesto rodacy , własciciele winko i rakije tam sprzedawali. Coc mi tu nie gra!!

są tylko trzy posty dedoris z 17 szkoda :wink:
myślę ,że to jakaś osobista rozgrywka patrząc na strone po polsku i galerię zdjęć :wink:
censor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) censor » 17.03.2006 21:20

Pomocy

JAK W KOŃCU JEST Z TĄ WILLĄ - BO PO POŚCIE DEDORIS I NASTĘPNYCH NIC JUŻ NIE ROZUMIEM
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone