michałolsz. napisał(a):Za 2,5 tyg jedziemy do Chorwacji ,a jak patrze na prognozy pogody to na razie nic się nie zmienia.Kiedy wreszcie się ociepli do przyjemnego poziomu powyżej 25 stopni:)?!
madziaL napisał(a):michałolsz. napisał(a):Za 2,5 tyg jedziemy do Chorwacji ,a jak patrze na prognozy pogody to na razie nic się nie zmienia.Kiedy wreszcie się ociepli do przyjemnego poziomu powyżej 25 stopni:)?!
...też na to czekam, dokładnie w tym samym czasie jadę a temperatury nie za fajne:(oby się ociepliło...
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):madziaL napisał(a):michałolsz. napisał(a):Za 2,5 tyg jedziemy do Chorwacji ,a jak patrze na prognozy pogody to na razie nic się nie zmienia.Kiedy wreszcie się ociepli do przyjemnego poziomu powyżej 25 stopni:)?!
...też na to czekam, dokładnie w tym samym czasie jadę a temperatury nie za fajne:(oby się ociepliło...
Obserwuj na bieżąco i pogodę i temperatury morza (dla miejsca, do którego się wybierasz)... Oczywiste, jak utrzymuje się upał, to przez 3-4 dnia temperatura morza potrafi wzrosnąć nawet o 3-4 st. w zeszłym roku kąpałam się już w poowie mają, bo tem. wody była ok 22 -24 st. (w zależnosci od miejsca).
Pozdrawiam
madziaL napisał(a):
Oj to mnie pocieszyłaś:)ja już od kilku tygodni nic innego nie robię tylko śledzę jak się zmienia temperatura:)jadę do miejscowości Brist.
Pozdrawiam serdecznie
hajduczek napisał(a):madziaL napisał(a):
Oj to mnie pocieszyłaś:)ja już od kilku tygodni nic innego nie robię tylko śledzę jak się zmienia temperatura:)jadę do miejscowości Brist.
Pozdrawiam serdecznie
ja jadę w sierpniu i tez juz śledzę tak to jest jak się człowiek nie moze doczekać
michałolsz. napisał(a):Wy tam o sierpniu rozmawiacie a mi zależy na końcu maja żeby woda była ciepła ... gdzie to można zamówić, chyba tylko u świętego mikołaja:)