Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rafting na Cetinie

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tomlekkat
Podróżnik
Rafting na Cetinie

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomlekkat » 13.07.2006 18:27

Czy był ktoś może na raftingu na Cetynie - przeczytalem co nieco na ten temat i piszą że trzeba kilka dni wczesniej zarezerwować - więc może zrobić już to z Polski. Zdjęcia wygladają ciekawie chodź nie jest to nic extreme. I pytanie co do ceny - firma jest chyba tylko jedna bo te same zdjęcia widzialem w ofercie kilku firm (chyba pośredniczących - z tąd chyba różnice w cenie).
Bede wdzięczny za każda informacje
8)
skolimiak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) skolimiak » 13.07.2006 19:32

www.travelcro.com - tam załatwią Ci rafting. jak byłem w tym roku w Chorwacji, to ludzie zapisywali się dwa dni wcześniej wieczorem, czyli nie aż tak dużo wcześniej , ale latem może nie być tak samo
WASP
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) WASP » 13.07.2006 19:47

Niewiele wiem w tym temacie ale przypomniałem sobie relacje która zrobiła na mnie wielkie wrażenie.
Może i Tobie się przyda odnalazłem ja i zapraszam do lektury dla mnie bomba
forum/viewtopic.php?t=8621
jacusd
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacusd » 13.07.2006 19:48

Witam wszystkich.A czy załatwiał ktoś bezpośrednio u organizatora , a nie przez biuro?Jaka jest wtedy cena?Może ktoś opisze też wrażenia.
Pozdrawiam
Jacek
tomlekkat
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomlekkat » 13.07.2006 20:58

skolimiak napisał(a):www.travelcro.com - tam załatwią Ci rafting. jak byłem w tym roku w Chorwacji, to ludzie zapisywali się dwa dni wcześniej wieczorem, czyli nie aż tak dużo wcześniej , ale latem może nie być tak samo

Dzieki za info ale link nie działa :( , próbowałem też www.travelcro.hr i nic - móglbym prosić o właśicwy
Tomek
Cromaniak
Rafting Cetina

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomek » 13.07.2006 22:53

tomlekkat napisał(a):
skolimiak napisał(a):www.travelcro.com - tam załatwią Ci rafting. jak byłem w tym roku w Chorwacji, to ludzie zapisywali się dwa dni wcześniej wieczorem, czyli nie aż tak dużo wcześniej , ale latem może nie być tak samo

Dzieki za info ale link nie działa :( , próbowałem też www.travelcro.hr i nic - móglbym prosić o właśicwy

Witaj !

Byłem w tej okolicy w 2001 można bez problemu osobiście zorganizować sobie rafting podjeżdzając dzień / dwa dni wcześniej do punktu startowego i umawiając się z obsługą. Miejscowość startowa nazywa się chyba "Radmanowe Mlynice" lub coś w tym rodzaju. Można tam trafić jadac w górę wzdłuż Cetiny, trzymając się prawego brzegu -> uwaga nie można tracić nadziei -> droga bardzo kluczy i wydaje się że zajechałeś za daleko...

Jeśli chodzi o różnice w cenie to przy kilku osobach cena w biurze i na miejscu jest bardzo zbliżona. Cena w sezonie 2001 bezpośrednio na miejscu wynosiła 199 Kn w biurach 220 - 250 Kn ale z dojazdem z miejscowości Riviery Makarskiej.
Firmy turystyczne dostają od organizatorów większe upusty...

Niestety osobiście nie udało mi się wtedy spłynąć ponieważ byliśmy z małym dzieckiem i nie mieliśmy go z kim zostawić.

Pzdr
Tomek

PS. Mi ten link przed chwilą zadziałał bez problemu...
Jeśli zapodasz w wyszukiwarce "rafting" i "Cetina" znajdziesz sporo innych linków.
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 13.07.2006 23:19

Podaje numer kom. do faceta ktory organizuje najlepszy rafting na Cetinie ktory trwa kilka godzin. Skipery tego pana sie posluguja wieloma jezikamy co tez jest warzne, oraz maja dobry sprzent.
Toni Poljak (jak by nie bilo na nazvisko ma Polak ale to nie od Polski) 00385915106194.
Ten rafting nie wymaga szczegulnej gotowosci fizicznej. Bile tam z dziecmy. Tylko zabierz ciuchi na przebranie oraz obuwie do wody (ktore sie nie slizga). Zicze pisznej Cetini
skolimiak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) skolimiak » 14.07.2006 17:40

tomlekkat napisał(a):

ależ jak najbardziej działa :!:
tomlekkat
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomlekkat » 15.07.2006 21:18

skolimiak napisał(a):
tomlekkat napisał(a):

ależ jak najbardziej działa :!:

Dziekuje serdecznie - teraz działa, może wczęsniej robili cos na swojej stronie. Dziekuje za pomoc

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone