Celina koło Omnisa
Czy ktoś może powiedzieć coś bliższego na temat tej miejscowości
kasiula8 napisał(a):Drogi adamie 11
Bardzo dziękuję za odpowiedź na moje pytanie. Już zaczęłam się martwić, że źle wybrałam. Mam nadzieję, że nie będzie trzeba pokonywać 1500 schodów, żeby dostać się na plażę, no i mam nadzieję na udane wakacje (chociaż w tym roku bardzo krótkie). Jeszcze raz serdeczne dzięki za odzew. Gdyby ktoś jeszcze chciał się podzielić informacjami i wrażeniami, to bardzo chętnie poczytam
Oczywiście Omnis i Split do "zaliczenia" wg sugestii
Pozdrawiam
hania304 napisał(a):jadę tam w tym roku i mam nadzieję ze będzie tak pięknie jak piszecie Jedziemy z dziecmi moze ktos napisze jakie sa plaże ,czy łagodne jest zejście do morza , czy od razu jest głęboko?
hania304 napisał(a):dzięki za odzew A może mieszkał ktoś w willi Suco ? Adres mamy z internetu i martwie sie czy wszystko bedzie tak jak opisują? Jeszcze mam pytanie odnośnie butów do wody-słyszałam ze lepiej kupic je na miejscu podobno sa lepsze i tańsze-czy to prawda? Pozdrawiam
b islord napisał(a):Ja też wybieram się do miejscowości Celina w drugiej połowie sierpnia.
Będę mieszkał w apartamencie Suco. Droga Haniu304 mam wrażenie, że bedziemy bezpośrednio po Waszym pobycie. Jeśli będziesz miała mozliwość napisz o ile fotki różnią się od rzeczywistości. Natomiast jeśli ktoś był w tym apartamencie, lub w ogóle w Celinie niech coś napisze
justyna004 napisał(a):Witam - wybieram się do miejscowości Celina na przełomie lipiec/sierpień ( apartament Ljubo ze strony chorwacja a1 ). Czy ktoś może wie coś na temat strony www.chorwacja-a1@pl ? Będę wdzięczna również za informacje o miejscowości - czy są tam jakieś restauracje czy sklep ?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne