Vieri napisał(a): czy nadają się do teg zwykłe trampki ?
sunshine napisał(a):To prawda, że w niektóryvch rejonach jeżowce są "na każdym kroku", ale to tylko dodaje uroku adriatyckiemu wybrzeżu, mi osobiście strasznie ich brakowało w Basce Vodzie, tam nie spotkałam żadnego...
jarek21 napisał(a):Woka, z tą piątką w toto to przesadziłeś, raczej powiedziałbym: trójka. Jeżowców w Cro nie brakuje, a ja w pamięci mam kolegę Andrzeja, poznanego w Srebreno pod Dubrovnikiem, siedzącego przed namiotem ze szklaneczką travaricy (znieczulenie) i mimo lekarstwa- jęczącego. Nie mów więc o piątce w toto- buty są naprawdę konieczne!!!
Vieri napisał(a):Witam jade do Chorwacji pierwszy raz już za 3 dni do miejscowości Klek i mam pytanie co do jeżowców czy są one naprawde na każdym kroku jak to wszyscy straszą i czy mozna je jakoś zobaczyć w wodzie ( przecież woda jest przejrzysta i bardzo dobrze widać dno ) i jakie sa szanse że trafie na jeżowca jeżeli wejde bez jakiegokolwiek obuwia i czy one sobie leżą na dnie czy tez pływają i istnieje mozliwośc wbicie kolców do innych części ciała. Hm i jakie buty doradzacie tylko do wejscia do wody czy nadają się do teg zwykłe trampki ?
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...