napisał(a) velo_12 » 02.08.2006 16:05
Też byłem w Bon Repos z Open Travel rok temu.Hotel jest stary(późny Tito/Gierek),ale we większości odnowiony.Jedzenie bardzo dobre(polskie menu),przy hotelu są dwie plaże,ale małe i gwarne,polecam plażę na Badiji(taksówka odpływa co 30min. spod hotelu,cena 30 kun).Do miasta można też dopłynąć taksówką za 10 kun,lub iść pieszo(nie jest aż tak daleko jak by się mogło wydawać).No i pokoje:łóżka bardzo wygodne(jugosławiańskie materace typu yogi),dwa krzesła,komoda,szafki nocne z lampkami,lustro(meble stare,ale w dobrym stanie),łazienka z prysznicem,umywalką i wc,bardzo czysto,codziennie sprzątanie i słanie łóżek,raz w tygodniu zmiana pościeli i ręczników,nie stwierdziłem przypadku buszowania w bagażu
Ogólnie hotel jest godny polecenia,choć było kilka narzekań na standard(pamiętam,że zgłoszono brak deski klozetowej w jednym z pokoii,ale po chwili zostało to wyjaśnione).Nie spodziewaj się pokojów,których zdjęcia są na stronie biura oraz w ich katalogu(te pewnie były robione w domkach hotelowych),a i jeszcze jedno ja mialem pokój bez balkonu(na parterze),ale specjalnie mi to nie przeszkadzało,gdyż przychodziłem do pokoju głównie,aby się przekimać(wkurzało mnie tylko,że jak otworzyłem okno to prawie każdy do mnie zerkał z pobliskiego deptaka
)Jak masz jeszcze jakieś pytania,to chętnie na nie odpowiem.Pozdrofka i udanego wypoczynku
Ostatnio edytowano 02.08.2006 16:23 przez
velo_12, łącznie edytowano 3 razy