No nie wiem. Ponoć lepiej późno niż wcale.
Po wielu już miesiącach ogarnęła mnie wiekopomna chwila , aby chociaż krótko udokumentować ubiegłoroczny, letni, 14 dniowy urlop.
Z drugiej strony wewnętrzna rozterka. Przecież to już było, minęło, inni już opisali i to jak !
Czytam namiętnie relacje Szanownych Forumowiczów przed planowanym na 2011 rok urlopem
( chyba to będzie Pag ), wiem ile im zawdzięczam, więc być może komuś przyda się co nieco z mej relacji i spłacę częściowo dług wdzięczności ?
Ponadto zgromadziło się z czerwcowo-lipcowego wyjazdu trochę zdjęć, przy których oglądaniu odżywają wspomnienia. Robione przez amatorów-ignorantów amatorskim sprzętem, raczej wyłącznie dla celów rodzinno-dokumentacyjnych ( ...O..o my też tutaj byliśmy...), (..o rany, ale bałwany..) itp. Może komuś również odżyją wspomnienia.
OREBIC. Delorita Apartmani. Główna arteria miasteczka.
Opis i wygląd na stronie www. tejże kwatery zadawalający i spełniający nasze ogólne oczekiwania.
Kwatera na pierwszym piętrze, obok market Studenac, piekarnio-ciastkarnia, warzywniak, kiosk, 2 konoby i pijalnia-wszystko w promieniu 20-30 m.Do plaży TRSTENICA ok. 250 m. Cena za 4+2 osoby 80 euro/doba. To nic, że przy głównej drodze....No tu już zdania są podzielone i to bardzo. Ale o tem... potem.