Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Forum Pierwszaków

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 24.06.2005 23:08

staniław napisał(a):Możecie sobie pisać co chcrcie,ale ja bez dzieci się nigdy inigdzie nie ruszam.Pozdr.

I chwała Ci za to :D

Nie chcę nikogo jedną mierzyć miarą ... .

Każdemu - wedle jego potrzeb i upodobań.

Wydawało mi się, że cztery posty wyżej właśnie to próbowałam napisać.
Pozdrawiam
gogulec
Podróżnik
forum pierwszaków

Nieprzeczytany postnapisał(a) gogulec » 26.06.2005 23:35

Cześć.Byłem w CRO 19 lat temu na wyspie Cres(wtedy to była Jugosławia).Teraz wybieram się w pobliże Omisia i nie mogę się doczekać. Pozdrawiam wszystkich CROMANIAKÓW. :D
klopot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) klopot » 27.06.2005 00:05

:D 01-go lipca pierwszy wyjazd do Cro. Jedziemy CAŁĄ RODZINĄ. Powody podobne jak u Zawisa. Dzieci to także RODZINA; niektórzy nie potrafią tego chyba zrozumieć :( . Pozdrowienia dla wszystkich Cromaniaków, i do zobaczenia w świecie realnym :D
faziolot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) faziolot » 27.06.2005 06:55

Ja do dziadków oddaje CHOMIKA :lol: :lol:
zawis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawis » 27.06.2005 10:13

faziolot napisał(a):Ja do dziadków oddaje CHOMIKA :lol: :lol:

Tak to jest, że u dziadków zostawia sie zwierzyniec domowy pod opieką a nie dzieci.
Ja dziadkom zostawiam: psa, 2 koty, 2 papugi i ryby w akwarium :D .
pozdr
klopot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) klopot » 27.06.2005 11:40

Zawis niewiem czy wiesz, ale koty potrafią się obrazić na właściciela po jego dłuższej nieobecności; sam mam dwa. Oczywiście lepiej jest je zostawić pod dobrą opieką niż wywozić do lasu :cry: :cry: Faktem jest,iż jest to na pewno pewien problem: co zrobić ze zwierzętami? :roll:
zawis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawis » 27.06.2005 13:25

klopot napisał(a):Zawis niewiem czy wiesz, ale koty potrafią się obrazić na właściciela po jego dłuższej nieobecności; sam mam dwa. Oczywiście lepiej jest je zostawić pod dobrą opieką niż wywozić do lasu :cry: :cry: Faktem jest,iż jest to na pewno pewien problem: co zrobić ze zwierzętami? :roll:

Zwierzyniec zostaje w domu więc bedą sie czuć bezpiecznie a opiekować się nimi będzie osoba, którą znają i lubią.
Tak więc jestem o nie spokojny.
Starszy (7 lat) ma wszystko centaralnie w d..., liczy sie tylko to, żeby miał spokój :) , natomiast "młodego"( 1 rok) roznosi energia. A jego ulubionym celem zabaw jest oczywiście starszy kocór. Zabawę mają przednią, przynajmniej ten młodszy :). Młody gania za starym, stary ucieka i prycha, a ten uważa to za zachetę do dalszej "walki" ... i tak przez pół dnia :D
Ale przynajmniej w domu jest wesoło :lol:
klopot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) klopot » 27.06.2005 13:39

Właściwie tematami postów miało być coś innego nie znalazłem jednak tematu dot. "Co zrobić ze zwierzętami, które mamy gdy wyjeżdżamy" ; dla pierwszaków jest to także problem : :?
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko