Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Footbolowa nienawiść wynikająca z historii - wspólnej :-(

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
aquavitae
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavitae » 13.08.2006 19:58

Zachęcam do obejrzenia poniższego linku...

Na mnie film zrobił ogromne wrażenie mimo tego, że obejrzałem setki filmów z wojen w byłej Jugosławii, czy też przeczytałem większość książek przeczytanych na ten temat - może dlatego, że tamto w większości było beletrystyką...

Przemek
Japona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Japona » 14.08.2006 09:37

myślę, że w 39 minucie filmu zaczęłą się druga wojna :wink:
swoją drogą ciekawe czy wynik był z góry ustalony , żeby nie wywołać zamieszek?
aquavitae
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavitae » 14.08.2006 10:13

Nie zaczeła się, pod koniec wyraźnie jest powiedziane, że odbyło się bez żadnych zamieszek etc....
Japona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Japona » 14.08.2006 10:17

miałam na myśli mecz( walka, pojedynek) :D ,
taka przenośnia :wink:
aquavitae
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavitae » 14.08.2006 10:33

:o
W domu zostawiłem linka do teledysku, z wyprawy Bośniaków do Belgradu, tam Serbowie też dali czadu kibicując z portretami Mladica i Karadica :(

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone