Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

FKK z dzieckiem

Plaże, kempingi, ośrodki FKK i wszystkie inne nietekstylne sprawy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 26.02.2012 20:38

woka napisał(a):
Bocian napisał(a):
Bocian napisał(a):
woka napisał(a):... zdanie mam swoje. Zasłyszane ale mam i już.
No nie ... :( z uporem maniaka.
Starałem się aby zakończyć to łagodnie. Jednak Ty nic nie przyjmujesz do świadomości. Klapki na oczach. Zmieniam opinię o Tobie.
Z mojej strony - koniec.

PS
Mówię Ci dziś masz zły okres.
..... przecinek wstaw sobie tam gdzie uważasz. :lol:

Opinia twoja o mnie to mi wisi kalafiorem, kolokwialnie mówiąc...
Okres to może ty masz...
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 26.02.2012 20:44

Bocian napisał(a):
Bocian napisał(a):
woka napisał(a):... zdanie mam swoje. Zasłyszane ale mam i już.

8O

Toż to masakra jakaś , jakby powiedział Fistach... :lol:
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 26.02.2012 21:21

A wszystkiemu winne dziecko na plaży FKK.

:sm:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 27.02.2012 07:38

jan_s1 napisał(a):A wszystkiemu winne dziecko na plaży FKK.

:sm:

Właśnie.
Co za czasy ... kiedyś to było inaczej, kiedyś to były czasy. :lol:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 27.02.2012 09:08

woka napisał(a):Przeprosiłem ponieważ w stosunku do naturystów, tych plażowych naturystów nic nie mam, to oni mogli, rozszerzając interpretację, poczuć się urażeni.

Do spotkań naturystycznych, takich zamkniętych, takich konspiracyjnych ... zdanie mam swoje. Zasłyszane ale mam i już.

Ja pisałem o spa, saunach itd

Czy forumowicz woka był kiedyś w saunie?

Wie jak się w tych atrakcji korzysta?

Najgorzej jak ktoś kto wydawało by się posiada własny rozum wierzy w "miejskie legendy" :wink:
_Rafi_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) _Rafi_ » 27.02.2012 09:20

Tak Was czytam,aż w końcu napiszę swoje zdanie,bo nie mogę wytrzymać.
Dla mnie zabieranie dzieci do ośrodków i na plaże FKK jest trochę wypaczaniem psychiki dzieci.Ciekawe czy Ci dzisiejsi rodzice tak robiący, w młodości tak byli zabierani przez swoich rodziców na takie plaże.Dziecko powinno być uczone,że są w życiu pewne granice,a jedną z nich jest intymność człowieka.Dziecko w okresie dojrzewania nie będzie ciekawe drugiej płci ,inaczej będzie przeżywało poznawanie życia erotycznego,bo od maleństwa zostanie nauczone ekshibicjonizmu.Dorosły sam decyduje jak już życie zna co chce robić,czy latać z fiutem i myszą gołą na plaży,czy jednak nie,czy być lekarzem,a może prawnikiem ,a może jednak złodziejem i próżniakiem.Ale to decyduje sam,jako nastolatek,a nie od małego jest uczony ,że ciało ludzkie jest dla wszystkich i to normalka genitalia pokazywać.To jest poprostu uczenie powtórze ekshibicjonizmu i tyle.
Proszę mnie nie karać za tą wypowiedz,bo jest to tylko moje prywatne zdanie o tym.Sam też może bym sie skusił na FKK ,ale jako dorosły z żoną ,ale absolutnie bez dzieci.Jak narazie jednak zawsze byłem tekstylny .
Pozdrov.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 27.02.2012 09:26

piotrulex napisał(a):Czy forumowicz woka był kiedyś w saunie?

Piotrek .....
Byłem i wiem. Byłem co prawda super krótko ( źle to znoszę- więc wyszedłem) ale byłem. Było to dość dawno temu. Byłem z małżonką - jej też, to, do gustu nie przypadło. Więcej nie byliśmy. Ktoś lubi - ktoś nie.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 27.02.2012 12:15

Do _Rafi_
Od kiedy człowiek staje się dorosły? Jaka jest granica wieku po której już można zabierać dzieci na plażę? Czy osiemnastolatek, dzień po urodzinach będzie umiał się zachować na plaży FKK jeśli pójdzie tam pierwszy raz w życiu? Czy społeczności w których nagość jest codziennością, nie maja życia erotycznego i swoich przeżyć? Nie wstydzą się, nie kochają, nie zazdroszczą?
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 27.02.2012 12:23

woka napisał(a):
piotrulex napisał(a):Czy forumowicz woka był kiedyś w saunie?

Piotrek .....
Byłem i wiem. Byłem co prawda super krótko ( źle to znoszę- więc wyszedłem) ale byłem. Było to dość dawno temu. Byłem z małżonką - jej też, to, do gustu nie przypadło. Więcej nie byliśmy. Ktoś lubi - ktoś nie.

Więc skoro byłeś to doskonale wiesz, ze saunuje się nago. Do sauny, według Finów, mogą chodzić osoby które o własnych siłach tam się doczłapią wiec zarówno dzieciaki jak i starcy. Więc o czym my rozmawiamy? Co Ci przychodzi do głowy? To że nie znam drobiazgów w tym temacie? Jak żona robi prezent to chyba nic dziwnego, że nie wiem dokładnie co i jak :) Odrobinę optymizmu i wiary w ludzi poproszę :)

W saunach byliśmy również w innych europejskich krajach w tym w Czechach czy Niemczech. W tej kwestii Polska to zacofany kraj i może dlatego ludzie mają jakieś mylne pojecie. U nas w wielu parkach wolnych jest dowolność w kwestii ubioru w saunach. Za granicą nawet nikt nie pomyśli aby do sauny wleźć w galotach. Do saun "dla zdrowotnośći" zabiera się również dzieci wiec chcąc czy nie chcąc mają one dostęp do golizny. Tu naprawdę nie ma za bardzo o czym rozmawiać ...
Ostatnio edytowano 27.02.2012 12:26 przez piotrulex, łącznie edytowano 1 raz
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 27.02.2012 12:25

To już było przerabiane setki razy, podpiszę się więc tylko pod tym, co napisał Bocian.

Jednak poniższe zdanie to prawie rekord świata. Lepszy jest tylko darek1.

_Rafi_ napisał(a):Dziecko w okresie dojrzewania nie będzie ciekawe drugiej płci ,inaczej będzie przeżywało poznawanie życia erotycznego,bo od maleństwa zostanie nauczone ekshibicjonizmu.

Naprawdę tak myślisz?
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 27.02.2012 12:46

jan_s1 napisał(a):

_Rafi_ napisał(a):Dziecko w okresie dojrzewania nie będzie ciekawe drugiej płci ,inaczej będzie przeżywało poznawanie życia erotycznego,bo od maleństwa zostanie nauczone ekshibicjonizmu.

Naprawdę tak myślisz?

na tej samej zasadzie nie dajmy dzieciom dobrego jedzenia, bo nie będą czerpały z niego przyjemności w przyszłości, i od dziecka nauczą się ... obżarstwa :)
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 27.02.2012 13:20

BeJur napisał(a):na tej samej zasadzie nie dajmy dzieciom dobrego jedzenia, bo nie będą czerpały z niego przyjemności w przyszłości, i od dziecka nauczą się ... obżarstwa :)

10/10 :lol:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 27.02.2012 14:11

Anai napisał(a):
BeJur napisał(a):na tej samej zasadzie nie dajmy dzieciom dobrego jedzenia, bo nie będą czerpały z niego przyjemności w przyszłości, i od dziecka nauczą się ... obżarstwa :)

10/10 :lol:

Prawda

10/10

Niektórzy to mają naprawdę nieziemskie podejście do życia i wychowywania dzieciaków :lol:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 27.02.2012 14:14

:):):)
niektórzy też nie powinni mieć dzieci, bo potem tylko same problemy :):):)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 27.02.2012 14:19

_Rafi_ napisał(a):Dla mnie zabieranie dzieci do ośrodków i na plaże FKK jest trochę wypaczaniem psychiki dzieci.

Zaprawdę powiadam Ci.
Znam o wiele drastyczniejsze sposoby wypaczania psychiki dziecięcej przez rodziców.
FKK (jeżeli już) to raczej wersja light.

BeJur napisał(a)::):):)
niektórzy też nie powinni mieć dzieci, bo potem tylko same problemy :):):)

I płynnie przeszliśmy do tematu..............kastracji. :lol: :wink:
Ostatnio edytowano 27.02.2012 14:21 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Naturystyczna Chorwacja

FKK z dzieckiem - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone