napisał(a) _Rafi_ » 27.02.2012 09:20
Tak Was czytam,aż w końcu napiszę swoje zdanie,bo nie mogę wytrzymać.
Dla mnie zabieranie dzieci do ośrodków i na plaże FKK jest trochę wypaczaniem psychiki dzieci.Ciekawe czy Ci dzisiejsi rodzice tak robiący, w młodości tak byli zabierani przez swoich rodziców na takie plaże.Dziecko powinno być uczone,że są w życiu pewne granice,a jedną z nich jest intymność człowieka.Dziecko w okresie dojrzewania nie będzie ciekawe drugiej płci ,inaczej będzie przeżywało poznawanie życia erotycznego,bo od maleństwa zostanie nauczone ekshibicjonizmu.Dorosły sam decyduje jak już życie zna co chce robić,czy latać z fiutem i myszą gołą na plaży,czy jednak nie,czy być lekarzem,a może prawnikiem ,a może jednak złodziejem i próżniakiem.Ale to decyduje sam,jako nastolatek,a nie od małego jest uczony ,że ciało ludzkie jest dla wszystkich i to normalka genitalia pokazywać.To jest poprostu uczenie powtórze ekshibicjonizmu i tyle.
Proszę mnie nie karać za tą wypowiedz,bo jest to tylko moje prywatne zdanie o tym.Sam też może bym sie skusił na FKK ,ale jako dorosły z żoną ,ale absolutnie bez dzieci.Jak narazie jednak zawsze byłem tekstylny .
Pozdrov.