anakin napisał(a):Księżyc zadał poważne pytanie,w wy jak zwykle...............łacha drzecie!
no właśnie.... a potem będzie, że znowu ci sami juserzy :)
themoon napisał(a):
anakin plus za Twoje poczucie humoru. Śmiać można się prawie ze wszystkiego. A nawiasem mówiąc to nie Ty byłeś na pierwszej linii frontu podczas obrony krzyża? Tak podobny jakoś.
anakin napisał(a):Możesz zobaczyć coś czego nie ogarniesz do końca życia.
woka napisał(a):Masz usposobienie katastroficzne. Wszystko Cię przeraża, boisz się.
Na widok "golasa" trza po prostu chwycić się za guzik. Ponoć pomaga i to całkiem nieźle.
woka napisał(a):Zobaczyć natomiast "golaskę" taką deczko kształtną od Anakina ( Anakin to chodzący szkielet więc postrach murowany) ..... moim zdaniem sama przyjemność. A jakby ta "golaska" jeszcze zagaiła rozmowę ...... szczęście wiekuiste.
themoon napisał(a):Janusz Bajcer to mi podpowiedz jako nieświadomemu gdzie to FKK na Krk
anakin napisał(a):Ale w miejsce "deczko kształtnej golaski" wstaw........"przeadnie kształtną Helgę".
I?
Dalej ogarnia Cię...............szczęście wiekuiste"??
woka napisał(a):Pewnego razu, pokój obok zajmowała "Helga". Cudnej urody, jedyny minus to to, że ...nie była sama. Jakiś "ogier" jej towarzyszył.
Niemniej, jako, że stykaliśmy się balkonami ..... jak strzeliła do mnie uśmiech .... nogi się uginały. Ot, Helga.
anakin napisał(a):I masz traumę na całe życie!
woka napisał(a):
Taką typową Helgę to widziałem w Hajduszoboszlo. Było to w tamtym wieku.
Jak "wylazły" (były dwie Helgi) z basenu tego z bąbelkami i wodą "herbacianą" myślałem że zawału dostanę. Kubatura chichopotama, ich jedna noga to jak ja cały, w kapeluszu i z butami.
Od tamtej pory w Hajdu nie byłem. Zraziłem się. Te Helgi na ciele miały wrzody wielkości naszej 1 zł. Jeden koło drugiego ....
themoon napisał(a):Jest też druga strona medalu. Jak niektórzy piszą, może zabrać w przyszłości dorosłej osobie pewne bodźce erotyczne, czy spowodować skłonność do, pewnie zostanę za to ukrzyżowany, ekshibicjonizmu.
Powrót do Naturystyczna Chorwacja