Bocian napisał(a):Janusz, słowa "normalni" użyłem w potocznym znaczeniu, co nie oznacza, że ci co robią inaczej nie są "nienormalni", bez pejoratywnego wydźwięku. Pozdrav.
piotrulex napisał(a):Janusz. Trochę lat już żyjesz na świecie wiec głównie do Ciebie pytanie. Ile kiedys, dawno, jak Ty byłeś dzieciakiem było w Polsce parków wodnych, saunariów, ogólnodostępnych ośrodków spa z niewysokimi cenami itd?
BeJur napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):
Słonie: zero
nie było słoni u Ciebie????
Janusz Bajcer napisał(a):piotrulex napisał(a):Janusz. Trochę lat już żyjesz na świecie wiec głównie do Ciebie pytanie. Ile kiedys, dawno, jak Ty byłeś dzieciakiem było w Polsce parków wodnych, saunariów, ogólnodostępnych ośrodków spa z niewysokimi cenami itd?
Słownie: zero
Janusz Bajcer napisał(a):piotrulex napisał(a):Janusz. Trochę lat już żyjesz na świecie wiec głównie do Ciebie pytanie. Ile kiedys, dawno, jak Ty byłeś dzieciakiem było w Polsce parków wodnych, saunariów, ogólnodostępnych ośrodków spa z niewysokimi cenami itd?
piotrulex napisał(a):Kiedyś moja młoda miała kaszel chyba z miesiac.my mieliśmy zaplanowany weekend w fajnym spa na mazurach. Mloda była strasznie przemęczona bo spać za bardzo nie mogła. Jak zasypiała to po niedługim czasie budził ją duszący kaszel. Po kilku godzinach w strefie saun w chyba zwłaszcza parowej z jakimś aromatem moja młoda wyzdrowiała. Może przypadek
piotrulex napisał(a):Kiedyś saun było zero, teraz są ich tysiące a tu golizny uniknąć się nie da i koniec kropka
woka napisał(a):
Piotrek .... jako stały bywalec to znasz. Nie wiem tylko dlaczego o tym nie wspomniałeś. Byłoby bardziej przejrzyście.
Teraz, z Twojego opisu można odnieść zgoła inne wrażenie.
piotrulex napisał(a):Wiesz. Mnie generalnie nie stać na wynajmowanie na wyłączność sauny więc takiej opcji nie biorę pod uwagę, pewnie dlatego o tym nie napisałem. Oczywiście jest to prawda ale ceny nie są wtedy w kwotach powiedzmy 10-15zł/h
woka napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):piotrulex napisał(a):Janusz. Trochę lat już żyjesz na świecie wiec głównie do Ciebie pytanie. Ile kiedys, dawno, jak Ty byłeś dzieciakiem było w Polsce parków wodnych, saunariów, ogólnodostępnych ośrodków spa z niewysokimi cenami itd?
Nie jestem aż tak tego pewny ( że zero).
Były.
Fakt znikome ilości, nie rozreklamowane ( bo reklamy jako takiej nie było).
Gdzie były ..... ano we wszystkich "zdrojach". Jechało się do sanatorium "za" skierowaniem celem podratowania zdrowia.
Janusz Bajcer napisał(a):.......
raffiu napisał(a): ... Osoby nieletnie zdarzają się, ale raczej rzadko i zawsze pod opieką dorosłych ...
Powrót do Naturystyczna Chorwacja