anakin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Nie, od tych lat w tym temacie jeszcze wiele się nie zmieniło
Jeżeli twierdzisz,że przez 50 lat się nic w tym temacie nie zmieniło,to........nie mam więcej pytań Janusz.
Czytaj i cytuj mój post w całości
anakin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Nie, od tych lat w tym temacie jeszcze wiele się nie zmieniło
Jeżeli twierdzisz,że przez 50 lat się nic w tym temacie nie zmieniło,to........nie mam więcej pytań Janusz.
anakin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):
Nie, od tych tat w tym temacie jeszcze wiele się nie zmieniło, "rewolucja seksualna" jeśli można to tak nazwać, nastąpiła znacznie później.
W jaki sposób druga część wypowiedzi zmienia pierwszą
anakin napisał(a):My tylko czasem.
Ale do frytek.
Bocian napisał(a):Jak patrzę na niektórych, to się odechciewa...
Janusz Bajcer napisał(a):
Kolejny mający młodych wyjątkowych Rodziców
anakin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):I vice versa - je nie pytałem o ogólne wychowanie i traktowanie, tylko o konkretną sytuację odnośnie nagości Rodziców w domu w latach Waszej młodości.
A nie uważasz,że sporo się w tym temacie zmieniło od 1950-60 roku?
anakin napisał(a):Bocian napisał(a): Nie staje także z tej okazji na głównym deptaku.
A tu mnie zaskoczyłeś...
woka napisał(a):To bardziej nago mam na myśli, wypaczenie/skrzywienie/ pomylenie nagości z erotyką.
Skoro można się nago opalać i jest to trendy, to można również organizować grupy "nagusów". Były takie grupy, spotykały się nago ...... i powstawały rodzinne tragedie.
( tu mogę opisać tragiczne zakończenie pewnej rodziny, ale to zbyt długa historia ).
W konkluzji - nic nowego się nie dzieje. To już było. Nowe jest tylko dla młodych. Normalna kolej rzeczy.
themoon napisał(a):Ło matko. I co ja najlepszego zrobiłem? Ludziska się kłócą. Nie, no sorry, więcej się pytał nie będę.
A w temacie to myślę, że świat się zmienia i dzieci są w takim stopniu narażone na oglądanie nagości, że nagość w saunie, na plaży czy pod prysznicem to chyba im nie zaszkodzą.
Odnośnie ryzyka spaczenia-niemożliwe! Erotyzm chyba nie do końca związany jest z nagością, więc chyba w przyszłym, dorosłym, życiu nie powinny mieć z tym problemu.
Co do basenu-u mnie pod natryskami jak się rozebrałem wzbudziłem jakieś dziwne dyskusje. W saunie nie widziałem nikogo nago.
themoon napisał(a):woka napisał(a):To bardziej nago mam na myśli, wypaczenie/skrzywienie/ pomylenie nagości z erotyką.
Skoro można się nago opalać i jest to trendy, to można również organizować grupy "nagusów". Były takie grupy, spotykały się nago ...... i powstawały rodzinne tragedie.
( tu mogę opisać tragiczne zakończenie pewnej rodziny, ale to zbyt długa historia ).
W konkluzji - nic nowego się nie dzieje. To już było. Nowe jest tylko dla młodych. Normalna kolej rzeczy.
woka czy Ty nie mylisz opalania się nago ze swingersami? A z drugiej strony jak ktoś ma takie potrzeby to niech mu na zdrowie idzie.
Powrót do Naturystyczna Chorwacja