Janusz Bajcer napisał(a):Zadanie pytania nie miało na celu nikogo potępić, ale tez nie było pytaniem o opalanie się nago
a czy ja się chwalę???
anakin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):I vice versa - je nie pytałem o ogólne wychowanie i traktowanie, tylko o konkretną sytuację odnośnie nagości Rodziców w domu w latach Waszej młodości.
A nie uważasz,że sporo się w tym temacie zmieniło od 1950-60 roku?
themoon napisał(a):Ło matko. I co ja najlepszego zrobiłem? Ludziska się kłócą. Nie, no sorry, więcej się pytał nie będę
themoon napisał(a):A w temacie to myślę, że świat się zmienia i dzieci są w takim stopniu narażone na oglądanie nagości, że nagość w saunie, na plaży czy pod prysznicem to chyba im nie zaszkodzą
themoon napisał(a):Odnośnie ryzyka spaczenia-niemożliwe! Erotyzm chyba nie do końca związany jest z nagością, więc chyba w przyszłym, dorosłym, życiu nie powinny mieć z tym problemu
themoon napisał(a):Co do basenu-u mnie pod natryskami jak się rozebrałem wzbudziłem jakieś dziwne dyskusje
themoon napisał(a): W saunie nie widziałem nikogo nago.
Bocian napisał(a):Anai napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):BeJur napisał(a):Janusz cofnij się do mojego pytania - pytałam o wychowanie i traktowanie
I vice versa - je nie pytałem o ogólne wychowanie i traktowanie, tylko o konkretną sytuację odnośnie nagości Rodziców w domu w latach Waszej młodości.
Jakoś nie widzę konkretnych odpowiedzi - nie tylko Twojej
Ja widziałam, i nie mam też problemu z wyjściem z łazienki...
Podobnie.
themoon napisał(a):Ło matko. I co ja najlepszego zrobiłem? Ludziska się kłócą. Nie, no sorry, więcej się pytał nie będę.
themoon napisał(a):Ło matko. I co ja najlepszego zrobiłem? Ludziska się kłócą. Nie, no sorry, więcej się pytał nie będę.
themoon napisał(a):A w temacie to myślę, że świat się zmienia i dzieci są w takim stopniu narażone na oglądanie nagości, że nagość w saunie, na plaży czy pod prysznicem to chyba im nie zaszkodzą.
themoon napisał(a):Odnośnie ryzyka spaczenia-niemożliwe! Erotyzm chyba nie do końca związany jest z nagością, więc chyba w przyszłym, dorosłym, życiu nie powinny mieć z tym problemu.
Powrót do Naturystyczna Chorwacja