Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

FKK z dzieckiem

Plaże, kempingi, ośrodki FKK i wszystkie inne nietekstylne sprawy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 28.02.2012 21:02

Janusz Bajcer napisał(a):Zadanie pytania nie miało na celu nikogo potępić, ale tez nie było pytaniem o opalanie się nago :wink:

a czy ja się chwalę??? ;)
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 28.02.2012 21:03

BeJur napisał(a):ups ........ widziałam jednego co z kranu wodę w Krakowie pił ... ;)

Ale wcześniej nie byłem w pracy przez tydzień. :oczko_usmiech:
themoon
Croentuzjasta

Postnapisał(a) themoon » 28.02.2012 21:03

Ło matko. I co ja najlepszego zrobiłem? Ludziska się kłócą. Nie, no sorry, więcej się pytał nie będę.

A w temacie to myślę, że świat się zmienia i dzieci są w takim stopniu narażone na oglądanie nagości, że nagość w saunie, na plaży czy pod prysznicem to chyba im nie zaszkodzą.
Odnośnie ryzyka spaczenia-niemożliwe! Erotyzm chyba nie do końca związany jest z nagością, więc chyba w przyszłym, dorosłym, życiu nie powinny mieć z tym problemu.
Co do basenu-u mnie pod natryskami jak się rozebrałem wzbudziłem jakieś dziwne dyskusje. W saunie nie widziałem nikogo nago.
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 28.02.2012 21:04

anakin napisał(a):Ale wcześniej nie byłem w pracy przez tydzień. :oczko_usmiech:

no tak :)
ale ..... koledzy byli :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 28.02.2012 21:05

themoon napisał(a):Co do basenu-u mnie pod natryskami jak się rozebrałem wzbudziłem jakieś dziwne dyskusje.

Pewnie woka ze swoimi się zwalił. :D

BeJur napisał(a):ale ..... koledzy byli :)

Ja nie mam kolegów. 8)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.02.2012 21:08

anakin napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):I vice versa - je nie pytałem o ogólne wychowanie i traktowanie, tylko o konkretną sytuację odnośnie nagości Rodziców w domu w latach Waszej młodości.

A nie uważasz,że sporo się w tym temacie zmieniło od 1950-60 roku?

Nie, od tych tat w tym temacie jeszcze wiele się nie zmieniło, "rewolucja seksualna" jeśli można to tak nazwać, nastąpiła znacznie później.
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 28.02.2012 21:08

anakin napisał(a):Przeraża mnie jacy my będziemy w....ich wieku! :? :cry:
:D

Najpierw musisz dożyć ....... później jakoś tam będzie. :wink:
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 28.02.2012 21:09

themoon napisał(a):Ło matko. I co ja najlepszego zrobiłem? Ludziska się kłócą. Nie, no sorry, więcej się pytał nie będę

pytaj :) fajnie jest :)

themoon napisał(a):A w temacie to myślę, że świat się zmienia i dzieci są w takim stopniu narażone na oglądanie nagości, że nagość w saunie, na plaży czy pod prysznicem to chyba im nie zaszkodzą

dzieci mogą być narażone na rzeczy niebezpieczne, a nagość do takich nie należy

themoon napisał(a):Odnośnie ryzyka spaczenia-niemożliwe! Erotyzm chyba nie do końca związany jest z nagością, więc chyba w przyszłym, dorosłym, życiu nie powinny mieć z tym problemu

pojąłeś :)

themoon napisał(a):Co do basenu-u mnie pod natryskami jak się rozebrałem wzbudziłem jakieś dziwne dyskusje

mi to zakrawa na przechwałki :)

themoon napisał(a): W saunie nie widziałem nikogo nago.

temperatura w saunie i mokre majtki na tyłku .... brawo :)
wulkanizacja pełna :)
Ostatnio edytowano 28.02.2012 21:12 przez Bea.ta, łącznie edytowano 1 raz
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 28.02.2012 21:11

anakin napisał(a):Ja nie mam kolegów. 8)

czepiasz się, no więc .... inni z Twojej pracy lali do wody :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.02.2012 21:12

Bocian napisał(a):
Anai napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):
BeJur napisał(a):Janusz cofnij się do mojego pytania - pytałam o wychowanie i traktowanie

I vice versa - je nie pytałem o ogólne wychowanie i traktowanie, tylko o konkretną sytuację odnośnie nagości Rodziców w domu w latach Waszej młodości.

Jakoś nie widzę konkretnych odpowiedzi - nie tylko Twojej :roll:

Ja widziałam, i nie mam też problemu z wyjściem z łazienki...

Podobnie.

Kolejny mający młodych wyjątkowych Rodziców :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 28.02.2012 21:13

Janusz Bajcer napisał(a):Nie, od tych lat w tym temacie jeszcze wiele się nie zmieniło

8O
Jeżeli twierdzisz,że przez 50 lat się nic w tym temacie nie zmieniło,to........nie mam więcej pytań Janusz.
themoon
Croentuzjasta

Postnapisał(a) themoon » 28.02.2012 21:14

BeJur no widzisz, temat lekko rozjaśnił. Może nie tylko mi. I nie przechwałki-raczej nie należę do takich osób.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.02.2012 21:16

themoon napisał(a):Ło matko. I co ja najlepszego zrobiłem? Ludziska się kłócą. Nie, no sorry, więcej się pytał nie będę.

Spoko :lol: nie widzę kłótni tylko wymianę poglądów ma temat nagości, każdy może mieć różny :idea:

Widocznie niektórzy tęsknią za powrotem do raju :wink: :lol:
Anai
Cromaniak

Postnapisał(a) Anai » 28.02.2012 21:17

themoon napisał(a):Ło matko. I co ja najlepszego zrobiłem? Ludziska się kłócą. Nie, no sorry, więcej się pytał nie będę.

Oj tam! Oj tam! :D

themoon napisał(a):A w temacie to myślę, że świat się zmienia i dzieci są w takim stopniu narażone na oglądanie nagości, że nagość w saunie, na plaży czy pod prysznicem to chyba im nie zaszkodzą.

Wystarczy spojrzeć na większość telewizyjnych reklam.

themoon napisał(a):Odnośnie ryzyka spaczenia-niemożliwe! Erotyzm chyba nie do końca związany jest z nagością, więc chyba w przyszłym, dorosłym, życiu nie powinny mieć z tym problemu.

Ja powiedziałabym trochę na odwrót: nagość niekoniecznie musi być powiązana z erotyzmem.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 28.02.2012 21:18

BeJur napisał(a):czepiasz się, no więc .... inni z Twojej pracy lali do wody :)

My tylko czasem.
Ale do frytek. :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Naturystyczna Chorwacja

FKK z dzieckiem - strona 16
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies