Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

FKK z dzieckiem

Plaże, kempingi, ośrodki FKK i wszystkie inne nietekstylne sprawy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.02.2012 19:33

BeJur napisał(a):Janusz cofnij się do mojego pytania - pytałam o wychowanie i traktowanie

I vice versa - je nie pytałem o ogólne wychowanie i traktowanie, tylko o konkretną sytuację odnośnie nagości Rodziców w domu w latach Waszej młodości.

Jakoś nie widzę konkretnych odpowiedzi - nie tylko Twojej :roll:
marcel232
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcel232 » 28.02.2012 19:33

Janusz Bajcer napisał(a):
marcel232 napisał(a):Janusz, juz Ci kiedys odpisywalem nt polskich znakow. jestem w pracy za granica i na firmowym kompie nie mam polskich znakow.

Wiem, pamiętam, ale jakoś dziwnym trafem prawie wszyscy naturyści na forum bez ogonków piszą :wink:
Czyżby wszyscy na saksach byli albo wszyscy mieli klawiatury bez polskich znaków. :?:

no ja niestety cale zycie po angielsku pracuje (10latek juz) i tak jakos czlowiek sie cofa w rozwoju
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 28.02.2012 19:34

BeJur napisał(a):Janusz cofnij się do mojego pytania - pytałam o wychowanie i traktowanie

I vice versa - je nie pytałem o ogólne wychowanie i traktowanie, tylko o konkretną sytuację odnośnie nagości Rodziców w domu w latach Waszej młodości.

Ja widziałam, i nie mam też problemu z wyjściem z łazienki...
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 28.02.2012 19:35

anakin napisał(a):No,bo nie podejrzewam żeby on,znaczy się ten co się kąpał mył zęby szwagierce..

Jasio wchodzi do łazienki gdy mama sie kąpie i pyta: mamo co ty masz tam pomiedzy nogami? Mama na to: szczoteczke... Jasio mówi: A tato ma lepsza bo na patyku...
Mama: A skąd wiesz?
Jasio: Bo widziałem ja wczoraj sąsiadce zęby czyścił...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.02.2012 19:39

Anai napisał(a):Ja widziałam, i nie mam też problemu z wyjściem z łazienki...

Widocznie masz jeszcze bardzo młodych i wyjątkowych rodziców... :lol:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 28.02.2012 19:44

Janusz - zadałam pytanie, na zasadzie pokazania, że np moi rodzice, mimo, że starsi jakieś 20 lat ode mnie - zupełnie inaczej podchodzili do różnych rzeczy... do wychowania, traktowania dzieci, nagości czy okazywania uczuć.
Więc nie mogę się zgodzić, że skoro moi nie pokazywali się nago, czy mama nie opalała się bez biustonosza i mimo wszystko wyszłam (chyba) na ludzi, to tylko taki wzorzec wychowania moich dzieci zrobi z nich takich czy innych ludzi.
Krzychooo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzychooo » 28.02.2012 19:45

anakin napisał(a):Matkoboskokalwaryjsko!

O,o. Całkiem niedaleko Niej :). Nie przy 964, ale blisko. Nad jeziorem, w którym kąpać się nie można. A co? Ziom? :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 28.02.2012 19:47

Janusz Bajcer napisał(a):I vice versa - je nie pytałem o ogólne wychowanie i traktowanie, tylko o konkretną sytuację odnośnie nagości Rodziców w domu w latach Waszej młodości.

A nie uważasz,że sporo się w tym temacie zmieniło od 1950-60 roku?
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 28.02.2012 19:49

Krzychooo napisał(a):O,o. Całkiem niedaleko Niej :). Nie przy 964, ale blisko. Nad jeziorem, w którym kąpać się nie można. A co? Ziom? :)

Tak na oko jakieś...................15 -20 km! 8)
Ja nad tym jeziorem.......pracuję. :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.02.2012 19:50

woka napisał(a):
Bocian napisał(a):Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Przepraszam,..... nie mam okularów na nosie (małych liter nie widzę) ....... Bocian to Ty
:?: :?: "spasłeś się niemiłosiernie". Miałem wrażenie, żeś szczuplejszy i bardziej trendy.

Nie widzisz, że patrzysz w lustro?
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 28.02.2012 19:54

anakin napisał(a):
Krzychooo napisał(a):O,o. Całkiem niedaleko Niej :). Nie przy 964, ale blisko. Nad jeziorem, w którym kąpać się nie można. A co? Ziom? :)

Tak na oko jakieś...................15 -20 km! 8)
Ja nad tym jeziorem.......pracuję. :D

Ani ratownikiem, nad jeziorem, w którym kąpać się nie można :)

wydało się :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.02.2012 19:56

Anai napisał(a):

Ja widziałam, i nie mam też problemu z wyjściem z łazienki...

Podobnie.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 28.02.2012 19:57

BeJur napisał(a):Ani ratownikiem, nad jeziorem, w którym kąpać się nie można :)

wydało się :)

Tylko ciiiiiiiiiiiiiiiii..
Bo krakusy te wodę piją........... :lol: :wink:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 28.02.2012 20:00

anakin napisał(a):Tylko ciiiiiiiiiiiiiiiii..
Bo krakusy te wodę piją........... :lol: :wink:

ups ........ widziałam jednego co z kranu wodę w Krakowie pił ... ;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.02.2012 20:00

BeJur napisał(a):Więc nie mogę się zgodzić, że skoro moi nie pokazywali się nago, czy mama nie opalała się bez biustonosza i mimo wszystko wyszłam (chyba) na ludzi, to tylko taki wzorzec wychowania moich dzieci zrobi z nich takich czy innych ludzi.

Zadanie pytania nie miało na celu nikogo potępić, ale tez nie było pytaniem o opalanie się nago :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Naturystyczna Chorwacja

FKK z dzieckiem - strona 15
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone