Krzychooo napisał(a):Jasna sprawa, że zasłanianie oczu to przesada. Ale może między zasłanianiem oczu a kąpaniem się ze szwagierką udałoby się upchnąć jakiś "złoty środek"?
Krzychooo napisał(a):Jasna sprawa, że zasłanianie oczu to przesada. Ale może między zasłanianiem oczu a kąpaniem się ze szwagierką udałoby się upchnąć jakiś "złoty środek"?
BeJur napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Mam do wszystkich, tych starszych i tych młodszych - kto z Was jako dziecko w wieku przedszkolnym lub szkolnym widział Rodziców nago
Ja nie widziałem, proszę o szczere wypowiedzi
a ja mam pytanie Janusz - czy swoje dzieci wychowywałeś i traktowałeś dokładnie tak samo, jak sam byłeś wychowywany i traktowany przez swoich rodziców?
BeJur napisał(a):nie, to szwagierka goła myła zęby, jak ktoś się kąpał pod prysznice, też goły
BeJur napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Odpowiedź jest krótka: TAK
to fajnie, bo ja nie
marcel232 napisał(a):BeJur napisał(a):marcel232 napisał(a):a kto tu sie ze szwagierka kapal?????
nie, to szwagierka goła myła zęby, jak ktoś się kąpał pod prysznice, też goły
no wlasnie - i nam to nie przeszkadza
jezdzimy razem na sauny w tym roku jedzie z nami do valalty
Janusz Bajcer napisał(a):marcel232 napisał(a):BeJur napisał(a):marcel232 napisał(a):a kto tu sie ze szwagierka kapal?????
nie, to szwagierka goła myła zęby, jak ktoś się kąpał pod prysznice, też goły
no wlasnie - i nam to nie przeszkadza
jezdzimy razem na sauny w tym roku jedzie z nami do valalty
Czyli to wszystko wyjaśnia ale tekstylnych jest więcej
No i tekstylni ładniej piszą, z ogonkami mimo, że mają je schowane
Janusz Bajcer napisał(a):BeJur napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Odpowiedź jest krótka: TAK
to fajnie, bo ja nie
Chcesz powiedzieć, że po wyjściu z wanny chodzisz po domu przy dzieciach nago , Twój mąż też
Przepraszam, ale nie uwierzę jak nie zobaczę
anakin napisał(a):Wypadało by sobie w tym miejscu postawić też pytanie czy w łazience były.........gniazdka?!
marcel232 napisał(a):Janusz, juz Ci kiedys odpisywalem nt polskich znakow. jestem w pracy za granica i na firmowym kompie nie mam polskich znakow.
Powrót do Naturystyczna Chorwacja