Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

FKK z dzieckiem

Plaże, kempingi, ośrodki FKK i wszystkie inne nietekstylne sprawy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.02.2012 11:59

Bubbu napisał(a):"ZAKAZ KĄPIELI NAGO w czasie grup szkolnych pod natryskami" - cytat z napisu na basenie MOSiR w Stalowej Woli. Tamże nakaz saunowania w kostiumiach kąpielowych

Dla mnie to patologia :roll:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.02.2012 12:00

woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 28.02.2012 12:15

Bubbu napisał(a):"ZAKAZ KĄPIELI NAGO w czasie grup szkolnych pod natryskami" - cytat z napisu na basenie MOSiR w Stalowej Woli. Tamże nakaz saunowania w kostiumiach kąpielowych

Jeżeli tak jest, oznacza to, że osoby biorące udział w tej dyskusji i mające inne spojrzenie - niekoniecznie mają właściwą i tylko właściwą wiedzę. Ten fakt wskazuje, że są w błędzie.
Muszę włączyć czujność rewolucjonisty, coby nie dać wiary, nieprawdzie. :lol:

W moim przypadku .... basen przylega do szkoły (podstawowa+gimnazjum), jest nawet jakby z tą szkołą złączony poprzez murowany hol, więc zwyczaje panujące mają usprawiedliwienie. Czy jest napis ..... ja nie widziałem a przynajmniej nie kojarzę takowego.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.02.2012 12:16

Bocian napisał(a):

Dla mnie to patologia :roll:

W Pile tylko nago :wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 28.02.2012 12:21

Bocian napisał(a):... pracuje w miejscu, gdzie branie prysznica grupowo na koniec roboty i po zajęciach to normalne zachowanie.

To wyjaśnia Twoje zdanie w tym temacie.
Zapewne znalazłaby się niejedna osoba ( w PL - chyba mnóstwo) co nazwałaby to patologią i kupą zboczeńców.
Nic na to nie poradzisz ..... Ot, tak jest.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 28.02.2012 12:26

Janusz Bajcer napisał(a):Prysznic na basenie :wink:

Sam początek:

"Gdy jestem na pływalni z córką, przebieramy się na uboczu, bo nie chcę, żeby musiała oglądać nagie ciała innych. To prowokuje głupie sytuacje, mała zaczyna się głośno dopytywać o wygląd tych ludzi. A czasem nawet się ich boi - mówi pani Mariola, matka sześcioletniej Joasi"

Ja tu nie widzę konieczności wyjaśniania czegokolwiek, tu jest samo meritum problemu.

Gdybym nigdy w życiu nie widział np. dżdżownicy i mając lat nawet trzydzieści kilka zobaczył ją koło mnie jak pełza po ziemi pewnie bym się zląkł, że jakieś kuku może mi zrobić. Rodzice jednak swego czasu mi wyjaśnili, że to niegroźny robaczek, oglądam go dość często więc w jej widoku nie ma dla mnie nic nadzwyczajnego. Generalnie mamy dom na wsi więc moja córka tez te robale widuje i nawet jej nie interesują, są dla niej codziennością, nie dopytuje się o nie itd. Tak pozwoliłem sobie żartobliwie opisać jak to widzę gdyż branie prysznica nago i oglądanie innych golasów jest dla nas tak normalne i oczywiste jak posiadanie dżdżownic w ogrodzie :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.02.2012 12:41

woka napisał(a):
Bocian napisał(a):... pracuje w miejscu, gdzie branie prysznica grupowo na koniec roboty i po zajęciach to normalne zachowanie.

To wyjaśnia Twoje zdanie w tym temacie.
Zapewne znalazłaby się niejedna osoba ( w PL - chyba mnóstwo) co nazwałaby to patologią i kupą zboczeńców.
Nic na to nie poradzisz ..... Ot, tak jest.

Dulszczyzną i zaściankiem Polska stoi... :roll:
Są miejsca gdzie nagość powinna być normą. My dorabiamy do tego ideologię jak ta przedstawiona matka, w artykule. Ona wypacza psychikę tego dzieciaka. I później pytania w prasie dla nastolatek, czy przez pocałunek mogę zajść w ciąże albo czy mogę zajść w ciążę poprzez siadanie na desce klozetowej w toalecie.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 28.02.2012 12:56

Jesssssssssssssssssu!
Ala hard core! :lol: '
Stara pierdoła.....jakiś obrzezany się trafił..
Super! :D

Ale normalnie przeginacie!
Że niby z facetami nago pod prysznic? 8O
Nie daj buk żeby mydło wypadło... :roll:
Wytrzeszcz oczu murowany ! ( i to nie od mydlin :lol: ).

No chyba,że ktoś ma............żel.
Znaczy się do mycia...

:wink:

Woka to się pewnie jeszcze w gaciach ( w niektórych regionach PL- kalesony*) kąpie! :lol:

:wink:

woka napisał(a):Na ten basen przychodzą osoby z kilku dużych firm (wykupione pakiety)

No to od razu trzeba było tak!
Pewnie w tych pakietach te slipy są.
A wiadomo,że jak zapłacone to dlaczego nie wykorzystać!? :D

A themoon chciał tylko dziecko na plażę wziąć... :lool:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 28.02.2012 13:24

anakin napisał(a):Woka to się pewnie jeszcze w gaciach ( w niektórych regionach PL- kalesony*) kąpie! :lol:

.... :lol:
W kalesonach....... w kalesonach. :wink: Nigdy nie słyszałem aby bez. A Ty Anakin w gaciach :?: :lol: :lol: :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.02.2012 13:27

Ja to słyszałem, że są tacy co tego basenu w szpitalu tez w gaciach używają :) A ty anakin zazdrościsz, bo takich brzydkich to na basen po prostu nie wpuszczają :):)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 28.02.2012 13:29

woka napisał(a):
anakin napisał(a):Woka to się pewnie jeszcze w gaciach ( w niektórych regionach PL- kalesony*) kąpie! :lol:

.... :lol:
W kalesonach....... w kalesonach. :wink: Nigdy nie słyszałem aby bez. A Ty Anakin w gaciach :?: :lol: :lol: :lol:

No.
I w szaliku oczywiście. :mrgreen:
Czasem jeszcze prezerwatywę zakładam (ale tylko wtedy jak woda bardzo brudna). :D :wink:
Higiena.............rozumiesz.

8)

Bocian napisał(a):A ty anakin zazdrościsz, bo takich brzydkich to na basen po prostu nie wpuszczają :):)

Nie każdy jest taki śliczny jak Ty! :mrgreen:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 28.02.2012 13:45

anakin napisał(a):No.
I w szaliku oczywiście. :mrgreen:
Czasem jeszcze prezerwatywę zakładam (ale tylko wtedy jak woda bardzo brudna). :D :wink:
Higiena.............rozumiesz.

8O 8O 8O
Wiedziałem, że z Tobą coś nie tak ....... ale żeby do tego stopnia :!:
Wyluzuj ...... nie wszyscy są tacy brudni jak ..... :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.02.2012 13:51

anakin napisał(a):Nie każdy jest taki śliczny jak Ty! :mrgreen:

No trzeba się pogodzić z faktami 8) 8)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 28.02.2012 13:57

Bocian napisał(a):
anakin napisał(a):Nie każdy jest taki śliczny jak Ty! :mrgreen:

No trzeba się pogodzić z faktami 8) 8)

Obrazek

Oj,dobrze,że gość już zszedł,bo psycha by mu klękła w pizdu jakby Cię zobaczył! :D
Ostatnio edytowano 28.02.2012 13:59 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.02.2012 13:59

Z takim listkiem to zapewne :):)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Naturystyczna Chorwacja

FKK z dzieckiem - strona 11
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone