Bubbu napisał(a):"ZAKAZ KĄPIELI NAGO w czasie grup szkolnych pod natryskami" - cytat z napisu na basenie MOSiR w Stalowej Woli. Tamże nakaz saunowania w kostiumiach kąpielowych
Dla mnie to patologia
Bubbu napisał(a):"ZAKAZ KĄPIELI NAGO w czasie grup szkolnych pod natryskami" - cytat z napisu na basenie MOSiR w Stalowej Woli. Tamże nakaz saunowania w kostiumiach kąpielowych
Bocian napisał(a):Bubbu napisał(a):"ZAKAZ KĄPIELI NAGO w czasie grup szkolnych pod natryskami" - cytat z napisu na basenie MOSiR w Stalowej Woli. Tamże nakaz saunowania w kostiumiach kąpielowych
Dla mnie to patologia
Bocian napisał(a):... pracuje w miejscu, gdzie branie prysznica grupowo na koniec roboty i po zajęciach to normalne zachowanie.
Janusz Bajcer napisał(a):Prysznic na basenie
woka napisał(a):Bocian napisał(a):... pracuje w miejscu, gdzie branie prysznica grupowo na koniec roboty i po zajęciach to normalne zachowanie.
To wyjaśnia Twoje zdanie w tym temacie.
Zapewne znalazłaby się niejedna osoba ( w PL - chyba mnóstwo) co nazwałaby to patologią i kupą zboczeńców.
Nic na to nie poradzisz ..... Ot, tak jest.
woka napisał(a):Na ten basen przychodzą osoby z kilku dużych firm (wykupione pakiety)
woka napisał(a):anakin napisał(a):Woka to się pewnie jeszcze w gaciach ( w niektórych regionach PL- kalesony*) kąpie!
....
W kalesonach....... w kalesonach. Nigdy nie słyszałem aby bez. A Ty Anakin w gaciach
Bocian napisał(a):A ty anakin zazdrościsz, bo takich brzydkich to na basen po prostu nie wpuszczają :)
anakin napisał(a):No.
I w szaliku oczywiście.
Czasem jeszcze prezerwatywę zakładam (ale tylko wtedy jak woda bardzo brudna).
Higiena.............rozumiesz.
Bocian napisał(a):anakin napisał(a):Nie każdy jest taki śliczny jak Ty!
No trzeba się pogodzić z faktami
Powrót do Naturystyczna Chorwacja